De artistieke toer op met Dafne van der Boon

Hallo moeder! Nee, we hebben het natuurlijk niet over onze eigen moeders, die staan helemaal niet te springen om opgevoerd te worden in Whatmatters. Niet dat we dat begrijpen, maar kom, we respecteren hun keuze. Alleen, het komt niet zo vaak voor dat we op een moeder botsen. Bij Dafne van der Boon is dit wel het geval, meer nog, ze is moeder van maar liefst 3 stuks. We hoeven niet te zeggen dat daar best wel wat tijd in kruipt en dat afspreken dan niet echt makkelijk is. Dafne schoof echter voor even alle huiselijke beslommeringen aan de kant en gunde ons wat tijd om vragen te snellen. Er was geen koter te bekennen.

Hoi Dafne, moeder van 3 kinderen en model, hoe doe je dat?

Ik poseer al vanaf mijn 19, tussendoor ben ik wel een aantal keer gestopt, met 3 kinderen kan je natuurlijk niet anders. Maar telkens begon ik terug opnieuw, want het bleef me interesseren en de leuke opdrachten bleven ook mijn kant opkomen. Ik heb uiteraard wel geluk met mijn lichaam, want dat heeft zonder problemen 3 zwangerschappen overleefd!

14001742_1077108632326956_808314267_o
Credits: William Aponno

Chapeau! Voor zo een zwangerschappen tekenen we onmiddellijk, niet dat we plannen hebben om zwanger te worden maar toch. En hoe ben je er ooit effectief mee begonnen?

Met die zwangerschappen? (lacht). Het leek me wel leuk om doen dat modellenwerk toen ik 18 was, maar ik was vrij onzeker. Uiteindelijk heb ik wat foto’s ingestuurd en mocht is op gesprek komen, zo is het balletje aan het rollen gegaan. Het begon met tienermagazine’s, maar al snel volgde de Panorama en Playboy.

Potverdekke Jens, we hebben hier weer met een Playboy bunny te doen! Je bent dus echt wel een ervaren model?

Klopt en daarom doen ze ook vaak beroep op me denk ik. Door mijn ervaring met heel wat fotografen is die onzekerheid weg en is er ook veel bespreekbaar. Ik kan en durf ook nee te zeggen en verwacht eerlijkheid van fotografen, visagisten, stylisten. Ze weten wat ze aan me hebben.

Je kan beter spijt hebben van dingen die je wel hebt gedaan, dan van de dingen die je niet hebt gedaan.

Leef je leven zoals je zelf wilt en niet voor anderen.

Geen simpele dus, maar dat mag …

Nog even meegeven, ik ben ook niet bang om vuil te worden voor mooie plaatjes. Soms moet je ook wel eens buiten de lijntjes denken.

We krijgen nu spontaan beelden in ons hoofd, maar soit. Ben je ook actief op de social media?

Uiteraard, wie niet? Er komen best wel wat mooie foto’s op te staan, dus het is het volgen zeker waard. Ik doe best wel wat artistiek naakt, dus het meeste zie je op mijn Instagram, Facebook is daar toch wat preutser in.

13932142_1075377652500054_1910749346_o
Credits: Eelco van Leersum
MUA: Chantal van Velsen

Ja die Marc Zuckerberg ziet er al een slapjanus uit. Geen angst, op Whatmatters krijgen onze lezers ze wel te zien! Heb je ook een man?

Ja hoor, ik ben al bijna 11 jaar getrouwd. Hij was mijn eerste liefde! Sinds ons 15 zijn we samen en we zijn nog steeds gek van mekaar. We zijn er echt voor mekaar en zijn heel open en eerlijk. Hij steunt me en laat me vrij in mijn doen en laten. Ik kan ook echt niet stilzitten, maar zelfs daar maakt hij geen probleem van.

Zoooooo moooooiiiiii. Wat vind jij leuk aan je/een man?

Gevoel voor humor is essentieel. Een echte man is ook een gentleman, de deur open houden, etc, dat weet ik wel te appreciëren. Een man moet ook initiatief nemen en uiteraard is het uiterlijk belangrijk. Verder moet een man met beide voetjes op de grond staan.

Dafne, heb je met 3 kinderen nog tijd om buiten te komen?

Uiteraard, ik ga graag uit! Regelmatig trek ik met vriendinnen naar Den Haag. In een goede kroeg kan je ons wel vinden. Ook tegen een festival en strandtenten zeg ik niet nee. Het strand, daar zit ik het liefst. Een mooie zonsondergang op een warme avond, zeg nu zelf, meer moet het toch niet zijn?

13987080_1077108652326954_1666856021_o
Credits: Rutger van der Bent

Jens, we zitten hier met een romanticus! Als laatste nog grote plannen Dafne?

Nee, ik ben iemand die het allemaal op zich af laat komen! Er passeert zoveel en als ik iets wil ga ik er op af en lukt het me meestal wel. Ik ben perfect gelukkig momenteel.

Kijk dat is nu eens een mooie afsluiter. Dat heet dan gelukkig zijn! Dafne, we wensen je alvast nog veel passage! Meer weten over Dafne en haar artistieke naaktfoto’s? Neem een kijkje op Instagram of op Facebook, voor het bravere werk. Uiteraard kan je haar ook rechtstreeks contacteren voor shoots of boekingen!

13918707_1077108602326959_258166238_o
Credits: Gerrit en Wendy Hoek
MUA: Lou Lou mu

 
 
 
 

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes Deel X: Charro Pyl

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Robin Meurs, onderweg naar Kaapstad!

Struinend door Instagram kom je soms wel wat tegen. Rare zaken, toffe nieuwe producten ...

Hosting door Fraai