Chillen bij CHYL in Brussel

Wereldburgers als we zijn, trekken we gereld uit onze ‘comfort zone’ Antwerpen, de wijde wereld in. Niet de Brussel nu het einde van de wereld is, maar toch. Als je in het bruisende Brussel, op zoek bent naar een oase van rust, dan moet je zeker eens bij CHYL binnen springen. Niet enkel de naam is geweldig gekozen, het hele concept zit goed in mekaar!

Helemaal tot rust komen


De ambitie van dit project? De wereld veranderen, maar dan wel op een zachte, fijne manier. Deze winkel, café en binnenkort ook hotel in 1 laat je tot rust komen, dingen proeven en ervaren, maar dan wel op een relaxte manier, de wereld draait al snel genoeg. Een oase van rust in Brussel dus.
11792191_520339711447646_9122609897895820326_o
In de shop koop je onverpakte producten, waardoor je het milieu heel wat minder belast, maar met verfijnde producten en een super gevoel kan vertrekken. Je bespaart er nog stevig mee ook. Het café staat garant voor gezonde voeding, smakelijke lunches en ook aan de vegetariërs werd gedacht en binnenkort kan je dus ook slapen in de kamers die momenteel worden afgewerkt.
 

Change Your Lifestyle & then cherish your life
 

Het kader? Een schitterend oud herenhuis, waar je wegdroomt en tot rust komt. Brussel is in elk geval een geweldige biologische kruidenier rijker. Een plek waar je je innerlijke en uiterlijke mens kan laten verzorgen. Je kan hier immers ook je uiterlijk laten verzorgen en een fijne schoonheidsbehandeling ondergaan. Uiteraard biologisch.


Ontdek dit adresje vandaag nog op www.chyl.be of op de Facebook– en/of Instagrampagina. Een verplichte stop als je nog eens in Brussel bent!
11794103_522584894556461_6391496816537259045_o
 

You May Also Like

Omega komt met speciale 'Olympic Games' Seamaster

Wie Olympische Spelen zegt, ademt gelijk ook Omega uit. Het Zwitsers, hoe kan het ...

Welcome in de Whatmatters Mansion!

We mogen dromen, nietwaar? Zelfs met twee keer het hoogste bedrag dat ooit te ...

Hosting door Fraai