Girl Next Door: Chayenne Vekemans

Af en toe bots je toevallig op iemand, laat het ons The Girl Next Door noemen, ook al ligt Aalst niet echt naast onze deur. Chayenne Vekemans een studente uit Aalst, voldoet echter aan het profiel. Best wel mondig als ze loskomt, geregeld te vinden voor een shoot en het streven om de wereld een beetje beter te maken. Na haar studies zijn we haar wel kwijt, want naar Malawi trekt ze, daar is ze wel zeker van! Wij selecteerden de beste foto’s van The Girl Next Door en wierpen haar wat vragen voor de voeten. Een gesprek over McNuggets, Milka en Malawi. Lees gerust verder …
Chayenne, stel je je even voor aan onze lezers?
Hoi! Ik ben Chayenne Vekemans. Een 22 jarige studente vanuit Aalst. Ik hou best wel van wat uitdaging en heb graag wat afwisseling in mijn leven. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn bachelor in de vroedkunde, een opleiding die ik met hart en ziel volg! Ik ben een niet roker, die best wel kan genieten van een goed glaasje drank en een lekker bordje eten. Ik hecht enorm veel belang aan sociaal contact, al kan ik soms ietwat verlegen overkomen. Mijn ouders en vrienden heb daarom graag rondom mij, want wanneer ik de persoon ken, kan ik een enorme losbol zijn.
14489522_1075553209228584_507409804_o
Bon Jens, ga jij hier het ijs breken of doe ik het? Haal alvast een glaasje, dat wil al eens helpen. Waar ligt je focus momenteel?
Momenteel ligt de focus voornamelijk op mijn studie. Ik beëindig normaal mijn bachelor in januari 2017. Het liefst zou ik als vroedvrouw werken, maar een job op het operatiekwartier kan me ook best bekoren. Wanneer ik niet met stage of school bezig ben, kan je me vinden als vrijwilligster in het dierenasiel Sint-Hubertus te Aalst. Daar sta ik in voor de verzorging van voornamelijk honden en katten. Het is een zeer dankbare job, omdat je ontzettend veel liefde terugkrijgt van de dieren daar.


We zouden er bijna spontaan een poes van gaan knuffelen. Wat zijn verder je persoonlijke eigenschappen, behalve je liefde voor dieren?
Iedereen is uniek en dat maakt het zo leuk om andere mensen te leren kennen. Mij kan je het best omschrijven als een eerder timide persoon die naargelang de tijd goed loskomt. Ik hou enorm veel van sociaal contact en dit van zowel mens als dier. Verder heb ik ook nood aan structuur en organisatie in mijn leven. Zo neem ik graag zelf de touwtjes in handen, zonder leidinggevend over te komen. Respect vind ik ook een eigenschap waar ik naar hunker. De goede eigenschappen van het leven zit men in de kleine dingen.
Potverdekke zeg, zo serieus. Heb je ook een levensmotto?
Mijn levensmotto staat eigenlijk op mijn ribben getatoeëerd. “Hate is easy, love takes courage.” De maatschappij kan soms zo hard zijn voor elkaar, daarom is het belangrijk om je aan de goede dingen op te trekken, je komt hier alleen maar sterker uit! Zelf ben ik vroeger enorm hard gepest geweest omwille van mijn gewicht en uiterlijk, waardoor ik op 14-jarige leeftijd een klik heb gemaakt en meer belang ging hechten aan mijn uiterlijk. De toenmalige pesters zoeken soms nog contact met mij, maar ik laat deze personen links liggen.
14456905_1075553185895253_531370029_o
Een interview met enige diepgang, mooi! Je poseert ook geregeld en doet af en toe shoots, waarom?
Doordat ik zelf geen maatje 36 heb, wil ik andere meiden ervan bewust maken dat men hiernaar niet moet streven. Er zijn mannen die graag wat billen hebben, dus wees er trots op dat je ze hebt! Leg je haar mooi, doe een goede lippenstift op en trek een leuke outfit aan en ga ervoor! Ga door het leven als een zelfzekere vrouw! Schoonheid zit namelijk in het hart, niet erbuiten.
Voelen we daar een traan in de linker ooghoek bengelen? Jens, veeg het eens weg! Maar je hebt wel gelijk. Heb je grote zondes Chayenne?
Je kan me altijd verleiden met een grote doos chickennuggets met currysaus van de Mc Donalds! Of een zakje milka chocola met daim caramel! Al kan ik ook verrast worden wanneer ik meegevraagd word op restaurant. Verder ben ik een knuffelaar die graag op de rug gestreeld wordt, tot ik hiervan in slaap val.

Wat is dat toch altijd met die Milka? Jens, haal eens wat repen, zeg! Hoe ziet de ideale man er voor jou uit?
Men mag als man zeker zelfzeker overkomen maar het mag zeker niet over de top zijn. Zo is het niet nodig om in elke spiegel te kijken of je haar goed ligt of dat je spieren goed doorheen je shirt komen. Zelf hou ik wel wat van spieren, maar het leven moet niet steeds om fitness draaien. Verder is het zeker niet nodig om steeds erkenning te vragen aan anderen. Wanneer een meisje voor je kiest, vertrouw haar dan, je bent heus genoeg voor haar, dus heb geen twijfels! Enerzijds vind ik het een enorm pluspunt wanneer mannen hun liefde voor hun vriendin tonen in het openbaar, anderzijds mag dit zeker niet te seksueel getint zijn. Mannen die lopen te showen met hun bloot bovenlijf en op je fluiten zijn zo not done voor mij.
14423608_1075553245895247_1281761458_o
Fluiten kunnen we niet, dus geen angst. Zet je ook nog geregeld een stapje in de wereld?
Vroeger kon je me voornamelijk vinden in de toenmalige Cherrymoon en complex, al ga ik nu niet meer zo veel uit. Al kan ik wel genieten van nog eens een festivalleke mee te pikken. Daarnaast vind ik een avondje cinema ook best gezellig! Met een grote zak doritos waar je handen en adem van stinken, lol. Bij goed weer kan je me voornamelijk spotten aan een openlucht zwembad of een leuk terrasje met een goede gin-tonic. Bij slecht weer kruip ik graag onder een dekentje met een goede serie of film.
14423688_1075553222561916_816967135_o
Nu gaan we zelfs de melige toer op, moet kunnen! Nog een grote, brandende ambitie?
Mijn ultieme doel is toch iets dat alweer met mijn studie te maken heeft. Vroeg of laat vertrek ik zonder al te veel plannen terug naar Afrika om daar de mensen te gaan helpen in het ziekenhuis. De wereld is toch zo schoon in Malawi! En daar wil ik toch mijn steentje aan bijdragen.
Kijk eens aan, even opzoeken waar Malawi ligt! We wensen je alvast een goede reis en help daar vooral veel mensen! Meer weten over Chayenne, of wil je misschien wel mee naar Malawi? Volg haar op Facebook en Instagram!
 
Credits foto’s: Klaus Kloek 
 

You May Also Like

Tereza Bizarre, aanstormend Tsjechisch adult model talent (NSFW)

Ieder zijn talenten natuurlijk. Maar toen we in onze inbox een foto ontdekten met ...

Shelley Baptiste strijdt voor plaatsje op cover van Maxim en jij kan haar helpen!

Wie kent er Shelley Baptiste? Trouwe en al iets langere volgers van Whatmatters zullen ...

Vlaams naaktmodel Marisa Papen riskeert 3 jaar cel in Turkije

Er zijn betere vooruitzichten… De Turken zijn boos! En dit eigenlijk al dik twee ...

Hosting door Fraai