CAFEÍNA X DISCO DASCO in het Sportpaleis

Als wij dachten dat het summum in het verhaal Cafeína de jaarlijkse Beachparty is op Bocadero, zaten wij er even naast. Zoals alleen de allergrootsten der aarde nemen zij dit jaar als hoogtepunt met een geweldig feestje het Sportpaleis van Antwerpen in. En neen, dat doen ze niet alleen…ze sleuren er ook de geweldige jongens van Disco Dasco bij en vieren zo hun dubbele 10e jubileum onder de naam CAFEÍNA X DISCO DASCO ‘For The Love of House Music’ met alle vertrouwde residents, wat extra gasten en uiteraard ook jullie.
thumb_1-2-2_1024
Noteer alvast 30 september in jullie agenda want dan blaast de volgende line-up het dak van het Sportpaleis helemaal weg…
 

LINE-UP 

20u00 – 21u20 ALEC

21u20 – 22u40 BACK TO BASICZ

Opening show

22u40-23u30 DISCO DASCO

23u30-00u20 DJ LICIOUS b2b DELAFINO

00u20-01u10 DISCO DASCO

01u10-02u00 DAVE LAMBERT b2b MR GRAMMY

02u00-03u00 DISCO DASCO

03u00-04u00 ROMA

04u00-04u50 DISCO DASCO

04u50-05u40 PAT KRIMSON

 
“Wij zijn twee Belgische concepten. En net daarom hebben we ook voor een puur Belgische line-up gekozen”, aldus de organisatoren. “Op de affiche voor het Sportpaleis staan dj’s die enkel en alleen muziek spelen die volledig CAFEÍNA-DISCO DASCO is. De bezoekers mogen er gerust in zijn: we brengen ‘onze’ muziek. Van begin tot einde stemmen we het feest af op het CAFEÍNA-DISCO DASCO-publiek. De line-up geeft dus perfect weer waar onze party’s voor staan en wat we brengen. Het worden telkens korte, maar zeer energieke sets: For The Love of House Music.”


Overtuigd? Reserveer dan nog snel even je tickets op https://www.cafeinadiscodasco.be of https://www.facebook.com/cafeinadiscodascoEn wacht er maar niet te lang mee want het zou niet de eerste keer zijn in de geschiedenis van CAFEÍNA en DISCO DASCO dat er aan de deur geen tickets meer beschikbaar zijn! Tot dan!!

You May Also Like

Romain Roquette, als de salade wat meer mag zijn

Nu houden we wel van een lekker stukje vlees bij Whatmatters, maar af en ...

Krypt Bar l Cocktails diep onder de grond

We hebben best wel wat leuke bars in België, maar eentje als de Krypt ...

Hosting door Fraai