Butchers Coffee: koffie van bij de beenhouwer?

Een nieuwe koffiezaak openen in een oude beenhouwerij: origineel is het wel. Op het Antwerpse Zuid kan je sinds kort terecht bij Butchers Coffee, waar zou die naam dan toch vandaan komen? 

Ervaring te over

Dave Haesen en Paolo Guffens, zijn de 2 bezielers achter dit nieuwe stekje, en hebben wereldwijd al heel wat ervaring opgedaan. Met die ervaring in de achterzak proberen ze wat extra’s toe te voegen, in een land dat ondertussen toch al aardig wat koffiezaken telt. Hoe ze dat aanpakken? 

13659026_1231175890239736_6771378194692003551_n

Een uniek pand waar het beenhouwersverleden duidelijk zichtbaar blijft in de vloeren, wanden en het houden kapblok. Hier heeft menig zeug, het leven gelaten, lijkt ons. Eerder waren beide heren aan de slag bij Cafénation, wat alvast een klinkende referentie is en het beste doet verhopen. Qua interieur zit het in deze zaak, die sinds vorige week open is, alvast snor. 

14322741_1271622009528457_5031936035658121177_n

Beleving centraal

Beleving staat centraal. Het gewicht van de koffie, de manier van bereiden, de temperatuur van het water, alles is weldoordacht en wordt met flair gebracht. De heren streven immers perfectie na. Bij Butchers Coffee kan je overigens alle dagen terecht en er is gratis WiFi voorzien. Feest! 

Aangezien Whatmatters sowieso fan is van de betere koffiezaken, springen wij hier alvast geregeld binnen voor een perfect kopje koffie, een theetje of als we eens zot doen een fris glas homemade limonade. 

Join us tomorrow for your daily dose of doppio #butcherscoffee #timetogethooked #doppio #espresso #honduras

A post shared by Butcher (@butcherscoffee) on

Meer info vind je alvast op Instagram en Facebook 

You May Also Like

De Whatmatters & La Vie en C budget travel challenge Deel II

Kan je op vakantie gaan voor slechts 400€? Wij dagen Mister C. uit!  Het ...

Nunchi: boordevol energie!

Bento? Nee, wij hadden er bij Whatmatters nog nooit van gehoord. Bento blijkt een ...

Wie ontspant zich hier in het luxe boutique hotel van Rode Duivel Mousa Dembélé?

Kijk maar eens goed in de strategisch geplaatste verlichting… In een historisch gebouwencomplex in de ...

Hosting door Fraai