Britt Harrems…mooi en lekker vrouwelijk!

Wat wij nog moeten leren? Deftig ontbijten en aan onze uitspraak werken. Het was dan ook een gigantisch voordeel dat de meid waarmee wij eens rond de tafel gingen zitten houdt van uitgebreid ontbijten en dat ze studeert voor logopediste. 2 vliegen in één klap. Gooi er nog een derde vlieg bij en we krijgen er nog een interview, inclusief foto’s bovenop. Er zijn zo van die dagen dat dan ook alles meezit. In het verleden niet altijd waar, ook niet voor onze gaste vandaag, Britt Harrems. Deze Nederlandse leukerd heeft een leuk snoetje maar om het te maken als fashionmodel volgens de business niet altijd de exacte maten. Dat ze dikwijls gecast werd maar dan uiteindelijk naast een job greep omdat ze beschikt over mooie vrouwelijke vormen liet haar niet uit haar lood slaan en dus staat ze nu waar ze moet staan…als een veelgevraagd model. Een jongedame met een doel die er goed uitziet en bovenal ook innerlijk een mooi persoon is…de wereld moet aan haar voeten liggen…is het niet Britt? We laten haar zichzelf even voorstellen…
14138339_1249954965066535_1919100758_n

Hallo knapperd, met wie hebben wij de eer?

Mijn naam is Britt Harrems, ik ben 19 jaar en ik woon op kamers in Almere. Ik ben sinds een jaar werkzaam als glamour-en commercieel model. Dit doe ik naast mijn HBO studie logopedie. Zo doe ik shoots, speel ik in films en videoclips, maar ben ik bijvoorbeeld ook werkzaam als ‘gridgirl’ of ‘boothbabe’ op autoraces en events. Mijn werk is super afwisselend en dat is ook wat ik er zo onwijs leuk aan vind…elke werkdag is zoals geen ander! Ik vind het ook heerlijk om te reizen, of dat nou met het OV door nederland is voor opdrachten, of naar het buitenland in mijn vrije tijd. Op mijn 16e heb ik bijvoorbeeld in mijn eentje sociaal vrijwilligerswerk gedaan in Zuid-Afrika voor 3 weken. Ik hou van extreme dingen en ga graag uitdagingen aan. Als ik iets eenmaal in mijn hoofd heb, krijgt niemand dat er meer uit en stop ik pas als ik mijn doel behaald heb. Vermoeiend, maar het is alles waard.
Dat kan al tellen! Hoe lang ben je dan al bezig met je vermoeiende doelen te stellen.
Sinds een jaar ben ik werkzaam als model, en heb ik minstens 4 opdrachten per week naast mijn school, wat natuurlijk niet altijd even goed gaat met combineren !!
14217977_1249960078399357_1282793502_n

Waarom ben je er mee begonnen?
Ik ben begonnen met modellenwerk doordat ik op mijn 14e mee ging doen met modellenwedstrijden waarover ik dan had gelezen in meidenmagazines zoals de Cosmogirl. Destijds waren er alleen wedstrijden voor fashionmodellen, iets wat ik met mijn 1.72 m en heupen met een omvang van 98 cm niet haalde. Wel merkte ik dat ik altijd uitgekozen werd voor de castings, als ze nog niet wisten wat mijn maten waren. Modellenwerk heeft me altijd geboeid en toen een vriend van mij graag als fotograaf zich wilde ontwikkelen, stond ik maar al te graag model voor hem! Op een gegeven moment gaan er balletjes rollen, en toen ik eenmaal 18 jaar was en dus oud genoeg voor de meeste glamour opdrachten, was ik niet meer te houden en heb ik hard gewerkt aan mijn portfolio en referenties.

Een echt glamourmodel zeg. Logisch dat je dan de leeftijd van 18 moet bereikt hebben. Naast durf, lef en een heerlijk mooi en vrouwelijk figuur…wat zijn je eigenschappen waarmee je je onderscheidt van anderen?
De persoonlijke eigenschappen van mij waarvan ik denk dat ik me onderscheid van anderen, zijn dat ik onder andere perfectionistisch ben, waardoor ik erg streng voor mezelf ben wat mijn werk betreft. Het is nooit goed genoeg en ik zie altijd verbeterpuntjes als ik foto’s of filmpjes van mezelf terug zie. Daarbij ben ik doelgericht, waardoor als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb ik daar ook net zo lang voor zal gaan totdat ik het bereikt heb. Ik ben een doorzetter daar waar andere vaak afhaken.
14194202_1249960081732690_1279426947_n
En zo kom je het verst! Heb je een levensmotto?
‘Bij hard werken moet je ook hard rusten”

Die nemen we alvast mee want veel rusten zit er bij ons niet in momenteel. Iets anders nu…Social Media is als model niet weg te denken…verkoop jezelf eens en laat onze lezers eens weten waarom ze u moeten volgen?
Het zou onwijs leuk zijn als jullie mij volgen op mijn Instagram-account en Facebook, omdat ik hard aan het werken ben aan mijn carrière als model en ik dat het liefst met zo veel mogelijk mensen zou willen delen!

Deel het, wij volgen! Voor onze mannelijke vrijgezellen lezers…wat moet een man hebben om bij u in de smaak te vallen?
Ik vind een man aantrekkelijk die weet wat hij wil, zelfverzekerd is en humor heeft. Iemand die interesse in mij toont, zonder dat de gesprekken alleen over mijn werk gaan, privé en werk hou ik liever gescheiden.

Fotografen voelen zich nu wat gediscrimineerd maar we gaan lekker verder…geef eens wat tips aan onze mannen. Wat is essentieel om een vrouw te blijven verrassen?
Ik ben er achter gekomen dat de mannen die tegen modellen zeggen dat ze mooi of sexy zijn, minder wederzijdse interesse terugkrijgen dan de mannen die haar complimenteren over hun innerlijk!! En vooral…behandel een vrouw niet als lustobject, maar heb respect en hou je in! Daar bereik je veel meer mee in de vrouwenwereld. Daarbij vind ik een van de belangrijkste dingen voor mannen hygiëne. Als een man niet fris ruikt, knap ik daar op af. Elke dag douchen en elke dag een schoon shirt en schone onderbroek, daar word ik nou gelukkig van!
Wij douchen zelfs tot tweemaal per dag, nietwaar Kevin? Bon, waar kunnen frisgewassen jongeheren deze hinde ontmoeten? Wat zijn zowat je favoriete plekjes?
Ik ga graag bij loungetentjes of strandtentjes wat eten of drinken, die hebben een relaxte sfeer en meestal lekkere banken. Een specifiek favoriete plekje heb ik niet, ik ontdek het liefst regelmatig een nieuw leuk tentje dan dat ik standaard ergens heen ga.
14182494_1250192965042735_1150812605_n
 

En zo kom je dikwijls uit op verrassende plaatsjes…heb je ook een guilty pleasure?
Mijn favoriete zonde is dat ik het liefst elke ochtend zo uitgebreid mogelijk ontbijt. Koffie, thee én het liefst ook nog een versgeperst sapje of smoothie. Croissantje erbij, broodje én fruit. Mijn zonde is ook dat ik nooit kan kiezen. Dus misschien is dat de reden dat ik dat zou uitgebreid het liefst doe, hoef ik ook niet te kiezen.

Uitgebreid ontbijten…moesten we er meer tijd voor hebben…we zouden het dagelijks doen! Een allerlaatste vraagje nu…wat zijn je ultieme ambieties? Wat mogen we nog van u verwachten?
Aan de toekomst denk ik het liefst zo min mogelijk, het meeste modellenwerk heeft een houdbaarheidsdatum en momenteel studeer ik voor logopedist. Wie weet wat de toekomst brengt, ik leef liever in het hier en nu!


 
Qua houdbaarheidsdatum zit het nog wel snor denk ik! In ieder geval heel veel succes in alles wat je doet en wij zijn er zeker van dat dit allemaal lekker zal blijven lopen! Wensen jullie deze toffe en sympathieke knapperd met haar 1m72 en heerlijk mooie en vrouwelijke heupen ook te volgen, neem dan zeker een kijkje op deze link via Instagram of Facebook. Spijt kan je hier nooit van hebben, laat dat duidelijk zijn! 
14182596_1249954948399870_1762978380_n
Foto’s met dank aan fotografen als kunstenaars:

  • Kai Bauer
  • Kasper Lanting
  • Angela Fransen
  • Rogier Bos
  • Debby den Dulk

 

You May Also Like

Johnny Knoxville steekt 'Jackass' in nieuw jasje en komt met film 'Action Point'

Pure Nostalgie. Als er één programma op MTV was waar we eind jaren ’90 ...

Paradijselijk wonen in waanzinnige villa op de Bahama's

Word schandalig rijk…een uitspraak die we meermaals op ons netvlies gebrand of door onze ...

8 redenen waarom ZIJ verliefd wordt!

Jáááááááááren onderzoek zijn eraan voorafgegaan. Honderdduizenden thesissen zijn erover neergepend. Tienduizend seksuologen hebben hier ...

Hosting door Fraai