Bier met bubbels: Réserve Royale

Nieuwe biertjes, paddestoelen zijn er niks tegen, ze blijven uit de grond schieten. Niet dat dat erg is natuurlijk, we geven het gewoon even mee. Al geven we het grif toe, dat onze interesse en appetijt al iets groter is, als het om bier gaat dat als champagne genuttigd dient te worden. Wij hebben ook onze voorkeuren!

Bier met bubbels

12522960_1660293634254081_8367040963669838896_n
Réserve Royale, waar jaren werk is ingestoken, wordt ambachtelijk gebrouwen in België, met een knipoog naar het koningshuis en met een geweldig smaakpallet. Hier zeggen wij alvast geen nee tegen.
De fles verraadt al veel, dit bier tik je niet in één keer in de slokdarm achterover. Nee, dit degusteer je. Dit bier met licht parelende bubbels wordt gebrouwen in het Belgische Halen en is puur vakmanschap. De beste hop en malt, fermentatie en voldoende rust, zijn maar enkele van de geheimen van Réserve Royale.


Nippen doe je van dit biertje in een wijnglas en de ideale temperatuur ligt tussen de 7 en de 9°C. Let vooral ook op de fles. Deze prachtige champagnefles is een waar kunstwerkje. 18 karaats goud en gegraveerde letters, geven al aan dat je hier wat bijzonders in je knuistjes hebt.
 
13600150_1730229047260539_7407714266169061670_nBekijk de zeer uitgebreide en knappe site, droom weg, lees alles over het schenken en merk op dat dit bier een prijs heeft weggekaapt op de World Beer Awards, dit jaar. Huppel vervolgens naar het dichtstbijzijnde café of winkel, waar ze dit pareltje schenken. Momenteel is dat meestal in Luxemburg, maar de veroveringstocht van het eigen land, kan natuurlijk niet lang meer op zich laten wachten.

Alle info vind je op de site en op Facebook.

You May Also Like

Met Nespresso gaan we een bloedhete zomer in

Uiteraard kan je met Senseo al een eind komen, maar als je ons thuis ...

Waaghals Mister C. aan de Atomik Vodka, gebrouwen in…Chernobyl

Slaat onze man fluogroen uit? Driewerf hoera, het ultieme bewijs werd geleverd! Je kan ...

Whatmatters Roadtest: Fiat 124 Spider (automaat)

Nog geen twee weken nadat we de (Fiat) Abarth 595 Pista eens goed aan de ...

Hosting door Fraai