Berkeley International, daten op niveau!

 
Berkeley-International-LogoJa, er is Facebook en ook Whatsapp en Snapchat bieden mogelijkheden. Uiteraard kan je op Tinder een scharrel scoren, maar als je wat roebels te spenderen hebt en op zoek bent naar een serieuze relatie, dan pak je het best anders aan. Voor die doelgroep met een topjob en centjes, maar zonder al te veel tijd, is er gelukkig de ‘High Class Matchmaking Agency’ Berkeley International. Dat wij daar in onze single tijd nooit gebruik van hebben gemaakt, hoewel … Tinder heeft ons ook wel wat plezier gebracht en als ze onze bankrekening hadden opgevraagd, hadden we sowieso moeten passen.

Daten op niveau

Berkeley International heeft zijn hoofdzetel in Londen, maar ook in Brussel is er een agentschap. Het doelpubliek? Financieel onafhankelijke, succesvolle singles, die wegens succes geen tijd hebben om op zoek te gaan naar een partner. In België staan de professionele matchmakers Geneviève Heintz en Annemieke Dubois aan het roer en met succes blijkbaar.
Berkeley-International

Hoe pakken ze het aan?

Berkeley_InternationalNee, hier ga je uiteraard niet met apps zitten klooien. De enige app op het toestel van deze doelgroep is waarschijnlijk toch de rechtstreekse link met hun vermogensbeheerder. Ok, we overdrijven misschien een beetje. Beide dames gaan actief op zoek naar de geschikte partner en dat doen ze ook buiten de landsgrenzen. Berkeley behoort niet voor niets tot een internationaal netwerk. Deze geschikte kandidates worden met de hand geselecteerd, dus verwacht geen fotolijsten of openbare profielen. De leden van Berkeley International laten je discreet en op maat daten.
DUS, heb je wel een topjob maar geen partner, dan zou dit bureau je wel eens de oplossing kunnen aanreiken. Ze filteren de golddiggers vakkundig er tussenuit en zoeken de perfecte match. We zien het op Tinder nog niet zo snel gebeuren.
Meer weten over de dienstverlening? Neem een kijkje op de site
 

You May Also Like

6 redenen waarom seks op een eerste date verstandig is!

Vroeger, toen de dieren nog spraken, was seks op de eerste date een taboe. ...

Daten met een celebrity? Of toch bijna…

Van weinig zaken hebben we op de Whatmatters redactie spijt. Van het feit dat ...

Regelmatig seks is goed voor je carrière …

Vogel je heel geregeld? Mooi zo, want dat wil waarschijnlijk betekenen dat je ons ...

Hosting door Fraai