Bellofresco, Lambrusco in the picture!

Ambachtelijke Italiaanse wijn, een zwaar onderschat fenomeen. En wij, als kenners bij Whatmatters, kunnen het weten. De Lambrusco is dan ook, wat ons betreft, een ondergeschoven kindje, dat dringend weer wat meer in de spotlights mag.
13592766_809634922503221_4657664169047016123_n
Heb je geen flauw idee wat Lambrusco is, volg gewoon de link, we gaan het niet helemaal uitleggen. Je verbijsterd aankijken als we je tegenkomen, dat dan weer wel.

Bellofresco

13590316_805776522889061_4652492972020972721_n
Bellofresco, dat is het merk, waar we onze hoop op stellen. Met de Grasparossa (rood), Pignoletto (wit) en een Rosato (Rosé) zijn ze klaar om de markt in te palmen, met een wijn die dat verdient. Met een alcoholpromillage van boven de 11%, hebben ze de Whatmatters redactie alvast mee.
https://www.instagram.com/p/BJdDDlPh1ZR/?taken-by=tinabarents
De smaak? Vlees, vis, een pittige burger of een pizza, deze bruisende wijn laat zich makkelijk combineren. Let wel Lambrusco drink je gekoeld. Hoewel het picknick-seizoen in België nu al wel weer gepasseerd is, neem je dus maar beter altijd een wijnkoeler mee.
https://www.instagram.com/p/BJ0kofVhNRH/?taken-by=tinabarents
In eerste instantie wordt de wijn van wijnboer Alberto Pezzuoli in Nederland gelanceerd, maar je kan gewoon online bestellen. Voor € 7,40 heb je een flesje waar je je niet voor hoeft te schamen. Waar wacht je op?
FacebookInstagram

You May Also Like

Speciaalbieren in een box

Pakjestijd mag dan weer op zijn einde lopen dit jaar, maar ook volgend jaar ...

Whatmatters Real Estate: Duurste Penthouse Nederland ligt in Rotterdam

Een prijs is vooralsnog onbekend… Maar dat je er een paar ribben voor uit ...

Nicolas Feuillatte limited edition SAKURA, je valentijn is gered

Tegen bubbels zeggen we zelden nee. En nu Valentijn er weer aankomt, zijn bubbels ...

Hosting door Fraai