Beam on my arm, Scotty!

Bij Whatmatters hebben we nooit echt hoog opgelopen met science fiction. Star Wars, Star Trek, het zal allemaal wel. Beide voetjes op de grond is al gek genoeg. Je smartphone scherm op de huid van je arm projecteren, komt echter al aardig in de buurt. Iets wat perfect mogelijk is met de Cicret armband. Beam me up Scotty!

Je smartphone scherm op je arm

10858467_428336424007044_452887343572956572_n
Nu is het scherm op je arm projecteren één ding, maar het daar kunnen bedienen, is nog een hele stap verder. En toch is het dat wat de Cicret armband beloofd.
Het project is momenteel in volle ontwikkeling en is nog helemaal niet gerealiseerd, maar het ophalen van funding is alvast gestart. De armband belooft dat je je social media kan checken, de weg kan vinden en je mails lezen, en dat allemaal op je arm. Met een herlaadbare batterij, werkt deze armband zowel voor de iPhone als Android en kan het ding ook nog eens tegen water. Let wel, dit project gaat al sinds 2014 mee, al een heel tijdje dus. 
donate_mobile_header
Aangezien het doel van de funding bereikt is, gaat deze armband binnenkort ook effectief in prodcutie. Ook jij kan het project hier nog steunen en voor 250 roebeltjes je helemaal Captain Kirk wanen. Tegen eind 2016 zou je je Cicret moeten ontvangen.
Meer kom je alvast te weten op de site van Cicret.

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

FIFA '17 Tip: Zo gaat elke corner rechtstreeks binnen!

Wij bekennen…ondanks we midden dertigers zijn, knallen wij soms kinds een avondje FIFA met ...

Betaalbare klasse van Vincero Collective

Omdat we ook in 2017 altijd perfect willen weten hoe laat het is en ...