Antwerp Fashion Festival

Dit weekend is het weer zover! De hoogmis voor fashionable Vlaanderen! Op 2, 3 en 4 september vindt immer het Antwerp Fashion Festival plaats. Dé place to be, voor iedereen die een beetje stijlgevoel in zijn kleine teen heeft.

Het concept?


Fashionshows, late night shopping en een heleboel piekfijn uitgedoste fashion lovers. De betere boetieks smijten de deuren open en laten zich van hun beste kant zien met dj’s, hapjes en geweldige cocktails. Terwijl gerenommeerde labels en ontwerpers staaltjes van hun kunnen tonen op de catwalk. Laten we daarnaast de leuke feestjes niet vergeten, die standaard met de dit weekend gepaard gaan.
13731073_1126137424127364_5103976606438331647_o
Wat in 2012 begon met één nacht, is ondertussen uitgegroeid tot een meerdaags event, waarmee Antwerpen zijn modegevoeligheid in het vet onderstreept. Meer dan 100 winkels, labels en ontwerpers hebben zich ook dit jaar weer geëngageerd.

Het programma?


De fashion show pik je op vrijdag 2 september mee in Ampere, deze start om 20u30. Zaterdagavond kan je tot 22u late night gaan shoppen in heel wat boetieks. Luister naar DJ’s, geniet van uitstekende hapjes en haal die credit card maar boven, de zorgen zijn voor de volgende maand.
Opkomend talent spot je op zondag in Plein Publiek of bij de containers van Convoi! Voor elk wat wils dus en een onmisbaar event.
13304953_1084499751624465_3429732907706878264_o
Het programma en de deelnemers vind je op de site. Moest je ons spotten, je mag ons gerust benaderen, we bijten zelden tot nooit!
Facebook / Instagram

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Stereo Bar Antwerp

Stereo BAR ANTWERP – HOTSPOT ANTWERPEN

Antwerpen, dat is zien en gezien worden en zeker op het Antwerpse Zuid. Menig ...

De nieuwe Asics Gel Kayano Knit

Ben je op zoek naar een sneaker die heel wat comfort te bieden heeft? ...

Koffie voor kenners

Nee, Charlie’s is niet nieuw, dat klopt. Maar is het daarom geen hotspot? Wij ...

Hosting door Fraai