Annabelle Ledeboer: een model met een missie

Hans de Booij wist het al: Annabel, het wordt niets zonder jou. Nu lijkt het ons gezien de schrijfwijze wel om een andere Annabel te gaan, maar toch. Annabelle Ledeboer is een vat boordevol levenslust en heeft nog een uitgesproken mening ook, Hans zou er ongetwijfeld wild van zijn geweest. Deze 18-jarige Arnhemse schone heeft een mening, leiderschapskwaliteiten en werkt lustig aan een modellencarrière. Geloof ons maar als we zeggen dat deze jongedame het gaat maken. Als iemand weet waar ze naartoe wil, dan is zij het wel en dat mag met een mondje Arabisch zijn.
Hoi Annabelle, voor welk agentschap werk je?

13442042_1019729588109120_2039351285_o
Foto: Hugo Portier

Ik ben model bij Division Model Management. Afgelopen maart is mij een contract aangeboden door Division en sinds die tijd ben ik model. Ik had al wel vaker pasmodel gestaan voor de Fashion Masters in Arnhem en was ook al 2 keer mee gegaan naar Parijs voor een fashionshow. Een heel gave ervaring. Sinds mijn contract heb ik veel opdrachten en daar stop ik nu veel tijd in.
Hoe hebben ze je ontdekt?
Ik ben gescout in Parijs en hierdoor kwam ik in contact met een bureau. Het had mij altijd al gaaf geleken om modellenwerk te doen. Met mijn lengte en maten ben ik heel geschikt voor de catwalk, dus dat kwam goed uit. Ook vind ik het hartstikke leuk om voor de camera te staan en een beetje te spelen met poses.
Jens, we moeten dringend naar Parijs om ontdekt te worden. Kan je een aantal karaktertrekjes van jezelf geven?
Ik ben nuchter, heb een sterk karakter en ga graag mijn eigen gang. Ik ben geen volger, ik word eerder gevolgd.
Ok,helder, pittig voor een 18-jarige, toen lazen wij nog de Donald Duck. Vinden we dat ook terug op je social media?
13446336_1019729594775786_128722148_o
Foto: Hugo Portier

Ik maak veel interessante dingen mee en dat plaats ik dan ook meestal op Facebook of Instagram in de vorm van foto’s.
 
 

Throw me to the wolves and I will return leading the pack.

 
 
Je bent 18, maakt carrière, nog tijd voor een vriend?

13467846_1019729584775787_914456293_o
Foto: Hugo Portier

I am single, and you’ll have to be amazing to change that! Grapje.
Ik houd wel van echte mannen. Een man moet geïnteresseerd zijn ik wie ik echt ben en niet alleen maar over zichzelf praten. Ook vind ik dat een man humor moet hebben, humor is essentieel in een relatie. Verder wil het oog ook wat, dus een gespierd lichaam is mooi meegenomen.
Kijk eens aan, wij staan van niks nog versteld. Heb je al levenswijsheden die je onze mannelijke lezers wil meegeven?
Als je een relatie aangaat met een vrouw of haar probeert te versieren, geef haar dan vooral het gevoel dat ze bijzonder is. Dat vinden vrouwen geweldig. Ook moet een man af en toe met leuke ideeën komen over plekjes om naar toe te gaan, of dingen verzinnen die leuk zijn om samen te doen. Verder moeten mannen zeker niet lui overkomen en beslist niet de hele dag op de bank hangen. Een vrouw wil trots zijn op haar hengst en dat komt door dingen te doen in het leven.
14408173_1093936820688396_854155626_o
Foto: Mark Van Velsen

We beginnen er spontaan van te hinniken. Ga je ook al vaak op stap?  
Als ik uit ga, ga ik vaak naar de stad (Arnhem). Ik vind het hartstikke leuk om te dansen en andere mensen te ontmoeten tijdens feesten. Ik hou ontzettend van sushi, dus als het kan ga ik graag naar een all-you-can-eat. Wat ik heerlijk vind om te drinken is het likeur limoncello. Ik ga graag naar Boulevard de Belleville in Parijs. Dat is een gezellig straatje in het 20ste Arrondissement met allerlei leuke cafés. Mijn favoriete zonde is het eten van chocola en dan het liefst Milka.
Milka zal het graag lezen, maar hebben al die Nederlanders toch met die all-you-can-eat sushi … Jens, we moeten er dringend eentje opengooien bij ons. Nog grote ambities Annabelle?
Naast het doorbreken als gewild model ben ik van plan Arabisch te gaan studeren in Amsterdam.
Onze Berberse broeders maken nu al een kleine vreugdesprong en richten zich spontaan tot Mekka. Alhoewel, vaak spreken die zelf geen Arabisch. Soit, een vrouw van de wereld dus, mooi! Wil je meer weten over Annabelle? Volg haar op Facebook of Instagram. Ongetwijfeld krijg je nog heel wat plaatjes te zien vanop de catwalk.

Credits foto’s: Olaf Robberse / Mark Van Velsen / Peter Stigter

You May Also Like

Van alle Temptation verleidsters heeft de rosse de meest pikante Instagram

Ros goed… Euh…poept goed? Wél, na drie afleveringen kunnen wij, of beter de heren op ...

Wij spelen verpleegstertje met Anne Van Den Kieboom

Hoe je het ook draait of keert, ooit worden wij verzorgd, krijgen we eten, ...

Jennifer Lopez en Shakira schudden met hun vormen Super Bowl wakker (video)

Schudden met dat kontje, Snollebollekes Afgelopen nacht werd in Miami de Super Bowl 2020, ...

Hosting door Fraai