AGONY, ontsnap uit de hel

Stellen dat we bij Whatmatters fervente gamers zijn, zou de waarheid geweld aan doen zijn. Ergens tussen Tetris, Mortal Kombat en FIFA 11 zijn we afgehaakt. Maar speciaal voor onze lezers, waarvan er een aantal fervente gamers blijken te zijn, willen we de draad gerust terug oppakken. Ook op dit vlak zullen we de vinger aan de pols houden en onze vingers de buttons laten beroeren, het is eens wat anders dan Candy Crush op de iPhone.

Agony: een tochtje door de hel

De nieuwe kraker van MadMind Studios, gepland voor volgend jaar, is in elk geval niet door doetjes. In AGONY is het immers de bedoeling te ontsnappen uit de hel, nu is het zo dat we ook dagelijks van thuis vertrekken, maar dat vergelijken zou krom zijn. Deze horror-game, is dan ook een first-person-shooter, die je zal bijblijven, dat staat al een paal boven water.
agony_reveal_screen_1
De Poolse developers (ook die zijn goedkoper daar, nvdr.) achter de game hebben alvast hun strepen verdient met games als The Witcher 3 en Enemy Front. Het promopraatje belooft alvast dat je als getormenteerde ziel, uit de krochten van de hel zal moeten ontsnappen, zonder één herinnering aan het verleden. Vergelijkbaar met een stevige kater dus! Het einddoel? Een confrontatie met de mysterieuze “Red Goddess”, die de sleutels van de hel in haar bezit heeft … 
agony6
Om dit te bewerkstelligen zal je de interactie moeten aangaan met andere dolende zielen en kan je ook de controle krijgen over NPC’s (non-player characters, nvdr.). O ja, heel veel demonen ombrengen staat natuurlijk ook op de agenda.
agony3
De verwachtingen voor deze game, die ergens midden 2017 moet uitkomen, zijn alvast hooggespannen. Het spel zal uitkomen voor PC, Playstation 4 en Xbox One.

Bekijk alvast de trailer en warm je alvast op voor een tochtje door de hel!

You May Also Like

Dit zijn de 10 duurst geveilde horloges van afgelopen jaar

Een stevig prijskaartje rond de pols… Deze zeldzame en knappe ‘timepieces’ waren afgelopen jaar ...

Bro’s Gin is dé gin om met mate(n) te consumeren

What’s in the name Wat Als? Drie maten of zeg maar Bro’s een gedeelde ...

Dumpen op Valentijn? Stuur verdorde bloemen van Pleurop

Yep, het is Valentijn vandaag! We zouden wel kunnen zeggen dat we bij Whatmatters ...

Hosting door Fraai