8 tips voor meer Tinder succes!

Mannelijk en single? Jij zit op Tinder (nee, dat is geen vrouwennaam), of dat mogen we toch hopen! In een niet al te ver verleden waren uw Whatmatters redacteurs specialisten in dit medium, en werden vele avonden vrolijk vertier geregeld via de App. Wat deden we in de tijden ervoor eigenlijk?
Ondertussen is er natuurlijk al veel gezegd en geschreven over de App, maar blijkt good old Tinder, ondanks de concurrentie nog altijd de belangrijkste te zijn. Voor degenen met iets minder creativiteit, lijsten we met plezier nog eens 8 essentials op waar je rekening mee kan houden op Tinder. Kwestie van het aantal matches op zijn minst te verdubbelen (of natuurlijk eindelijk die eerste match te scoren, voor de iets mindere goden onder onze lezers).
o-tinder-app-facebook
Selecteer je foto’s zorgvuldig en zet ze in de juiste volgorde
De eerste indruk is ontzettend belangrijk. Ok, we trappen een open deur in, maar zondig niet tegen deze regel. Je allerbeste foto, waar je bij voorkeur alleen op staat, zet je als profielfoto. Deze vul je aan met andere zorgvuldig geselecteerde beelden, waar je duidelijk herkenbaar opstaat. Verdacht zijn: foto’s van dieren, quotes en foto’s waar het niet mogelijk is jou te spotten. Denk bijvoorbeeld aan een luchtfoto op een festival … Een foto waarbij je omringd bent door enkele aantrekkelijke vrouwen schept vreemd genoeg vertrouwen en maakt van jou nog geen player, dus dat kan. Andere topics die scoren: honden, katten en de kids (moest je die al hebben). Wees bij kinderen voorbereid op de vraag: Zijn dat jouw kindjes? Een antwoord als: Nee, gewoon geleend om schattiger over te komen op Tinder, scoort. Altijd!
Maak optimaal gebruik van je profielinfo
Op Tinder selecteer je op basis van foto klaar, laten we niet hypocriet doen. Maar die ene profielzin waar je gebruik van kan maken, is toch niet volstrekt overbodig. Kies dus niet voor een kleffe quote, die iedereen al 20 keer heeft gelezen, maar maak er iets origineels van. Vrouwen willen daar nog wel eens belang aan hechten.
Hou ook je Facebook op orde
Het heeft absoluut GEEN nut, uren tijd in de selectie van je Tinder foto’s te stoppen, als je het daarna verprutst op Facebook. Er ligt een link tussen beide, dus geloof me, je Facebook wordt binnenstebuiten gekeerd. Heb je daar dus 27 ex’en liggen afkraken, strooi je daar met volstrekt absurde onzin of geef je er een subtiele hint dat je er iemand iets gaat aandoen, dan verkleinen je kansen. Ook enkel bierhijsende foto’s zijn nefast, tenzij je een vriendin wil, die dat wel weet te appreciëren.
5804880-3x2-940x627
Laat zien wat je leuk vindt
Gebruik minstens 1 profielfoto op Tinder om een hobby of dergelijke weer te geven. Het is niet alleen een ijsbreker voor je gesprekje, het kan ook iets gemeenschappelijks blootleggen. Vrouwen zoeken een actieve man. Zijn je hobby’s kantklossen, origami of klompen maken, dan mag je deze must do skippen.
Like niet enkel de razend knappe dames
Een wijze man zei ooit eens: “Als je veel wil ****, moet je alles ****”. Soit, dat is er misschien wat over, maar hou er wel rekening dat de razend knappe dames op Tinder ofwel fake zijn, ofwel worden geliked tegen de sterren op. Ben je zelf niet echt een adonis, dan zijn je kansen eerder klein. Want hebben we al gezegd dat het op Tinder om uiterlijk draait? Like dus niet enkele de modellen, maar like naar je eigen mogelijkheden. Je zal er veel meer plezier aan beleven!
Kijk in de camera
Kijk bij profielfoto’s in de camera. Je mag mekaar dan (nog) niet in real life ontmoeten, oogcontact is zeer belangrijk en schept een band.
tinder2
De openingszin maakt geen hol uit
Wij kennen individuen die uren nadenken over een openingszin. Kleine tip: Niet doen! Hebben we al gezegd dat het om de foto’s draait en de openingszin helemaal niet bijster origineel hoeft te zijn? Bij deze! Telkens dezelfde copy/pasten werkt ook uitstekend, zelfs als luttele seconden later, 2 Tinder dames elkaar blijken te kennen en ze miraculeus ontdekken, dat het dezelfde opener was. Maakt echt niet uit! Dus niet teveel denken, gewoon doen en het fijne is, op Tinder kan je heel snel to the point komen.
Gebruik de super like!  
In de Tinder tijd van uw redactie, was er nog geen super like. Ja, zo lang zijn we er al uit! Je hebt er blijkbaar maar eentje per dag gratis. Hoeven we te zeggen dat deze juist inzetten uitermate belangrijk is? Mik niet te hoog, mik niet te laag, want met een super like ben je als je het juist aanpakt wel heel dicht bij succes!
We wensen jullie alvast nog veel swipe pret! Andere tips? Laat het ons gerust weten op Facebook of hier!

You May Also Like

Met DE SCHEERKIST heb je alles bij de hand!

’s Morgen sta je vaak met de kwast in de hand, althans dat mogen ...

Dove Men+Care & onze spits Fabrice

Onder de douche zijn we na het voetballen altijd de pineut. Aangezien de heren ...

3 tips om een kater te voorkomen!

De katers op de Whatmatters redactie worden erger met de leeftijd. Kon onderstaande redacteur ...

Hosting door Fraai