50 jaar? Dat verdient een exclusieve humidor!

De eerste keer dat uw redactielid een sigaar tussen de lippen namen, was na een gewonnen voetbalwedstrijd, in een voetbalcompetitie die echt niet gek veel voorstelde. Verder is dat niet echt relevant, wel het feit dat ik quasi groen verkleurde. Inhaleren was blijkbaar niet echt de bedoeling, of toch op zijn minst niet tot op de bodem van de longen. Lesje geleerd!
De echte kenner kan niet alleen genieten van een sigaar, hij behandelt deze ook met liefde en bewaart deze in een mooie humidor. Kwestie van optimaal te kunnen genieten tijdens het lurken.
Cohiba-50-Aniversario-Humidor-006

Hip hip hoera: 50!

Ter viering van het 50-jarige bestaan van de twee Cubaanse mastodonten Cohiba en Cubacigar lanceren de 2 deugenieten een wel heel exclusieve humidor. De humidor herbergt niet minder dan 50 sigaren en is voorzien van 24-karaats gouden tabaksbladeren. Deze humidor van Cubacigar Benelux is met de hand gemaakt en voorzien van een performant luchtbevochtigingsysteem.


De humidors uit ebbenhout zijn vervaardigd in atelier Elie Blue in Parijs en zijn gevuld met 50 long fillers, sigaren waar 5 verschillende soorten tabaksbladeren voor nodig zijn. Om maar te stellen dat je deze sigaren niet verdampt als was het een pakje Houston van Aldi.
Cohiba-50-Aniversario-Front
Naast de grote, wordt er ook nog een kleine reishumidor, een etui en een asbak voorzien voor 5 sigaren. Hoef je niet elk keer die hele  kast op je rug te nemen. Helemaal te gek wordt het als je weet dat je de temperatuur vanop afstand kan regelen met de smartphone. Schat, zet je de sigaren al even koud?
De Cohiba 50 Aniversario humidor is genummerd en heb je al voor amper 200.000 roebeltjes, en nee, we hebben geen nulletje gemist. Daar kan je de humidor wel voor laten personaliseren met je naam.
Interesse? Neem dan gerust contact op met Cubacigar Benelux, ze vertellen je er alles over!

You May Also Like

Een biertje voor onder de douche

Ok, tegenwoordig lust ik wel een biertje, maar ik kan best wel even zonder. ...

Het gemak van wijn kopen in de online webshop

Tegenwoordig is alles wel online te bestellen. Van de dagelijkse boodschappen tot een volledig ...

Nooit meer je gsm of portefeuille kwijt dankzij Ekster 3.0

De Ekster smart wallet 3.0 is de perfecte musthave voor mannen. Deze smart wallet ...

Hosting door Fraai