5 tips voor een originele eerste date

Uiteraard is er niks mis, om op je eerste date een drankje te gaan drinken of een hapje te gaan eten. Onderstaande redacteur was op een gegeven moment, quasi eigenaar van enkele restaurants in Antwerpen. Doch, bijster origineel was/is het natuurlijk niet. Heb je na lang aandringen, stalken of Tinderen, eindelijk die date te pakken, dan wil je het misschien net iets specialer aanpakken? Bij Whatmatters geven we jullie alvast 5 tips om van je eerste date, wat originelers te maken. Uiteindelijk zal je haar zelf moeten overtuigen, maar alle beetjes helpen.

5 tips voor een eerste date

 

Wijproeverij

Toch niets gezelliger als samen (meerdere) glazen heffen en nog voordelig ook. Jullie gaan samen wijn proeven! Lekker leuteren, terwijl je je laat vollopen met het beste druivensap. Je leert onmiddellijk haar voorkeur kennen en merkt dat het gesprek, naarmate de avond vordert steeds losser wordt. Als ze de glazen beginnen spoelen en vervolgens de lichten uitknippen, is het tijd om te vertrekken. Uiteraard kan het zijn dat ze liever bier, of misschien helemaal niet drinkt , dan weet je ook voldoende: Lozen die handel!
thinkstockphotos-160549940-1880x1254

Karaoke

Wie gaat er in godsnaam nog naar de karaoke, jullie? Wil je een ontspannen sfeer, mekaar ongedwongen leren kennen en enkel blikken van Aziaten die in jullie rug priemen? In de karaoke moet je zijn! Lach met jezelf, lach met anderen of ontdek een nieuw talent, alles is mogelijk hier. Misschien hebben jullie alvast een muzikale klik of is ze zo zoetgevooisd, dat je weet dat als de relatie niet lukt, je op zijn minst haar manager wordt. Ondernemen, altijd, overal.
karoake-date

Escape spel

Een redelijk recent fenomeen, maar laat je eens opsluiten in een kamer. Je moet er samen zien uit te geraken en geloof me, dat zal je later in je relatie ook moeten doen. Je merkt direct of ze een kort lontje heeft, of er wat verstand inzit en/of ze karakterieel gestoord is. Zit je na een uurtje nog steeds opgesloten of staan jullie op het punt mekaar te wurgen, dan ben je na die tijd ook meteen klaar. Soms hoeft een eerste date, helemaal niet lang te duren.
Een suggestie? Locked in Gent!
image

Pik een avondje stand-up comedy mee

Is ze geen fan van stand-up comedy, tja dan, soit … Neem haar een avondje mee naar je stand-up comedian. Je ontdekt onmiddellijk of ze hetzelfde gevoel voor humor heeft, hoe ze lacht en of ze jou uiteindelijk grappig vindt, dan die professional op het podium. Valt de date enorm tegen, dan heb jij op zijn minst hartelijk gelachen. Daten kan ook egoïstisch zijn.
Uiteraard kan dit bij Lebowskis.

Ga samen dansen

dsc-0262
En nee dan bedoelen we niet in een discotheek, daar krijg je amper een woord gezegd. Nee, jullie gaan een proefles dansen nemen. Ook al heb je het ritmegevoel van een dove kwartel, je komt wel onmiddellijk wel heel kort bij mekaar. Je ontdekt of ze gevoel voor ritme heeft, of ze kan bewegen en of de passie ervan afstraalt. Jij zal dan ook wel voor één keer van die toog moeten wegkomen. De spanning valt weg tijdens het dansen en je komt gelijk in elkaars intieme zone.

You May Also Like

5 signalen dat je vriendin vreemdgaat

Of je er rouwig om bent of niet, toch vang je ze op, de ...

Single Rudy op de bus:" Yes ze is er weer!"

Dan mag ik nog met het verkeerde been uit bed gestapt zijn, telkens als ...

Hosting door Fraai