5 tips voor een betere bedprestatie

Heren geef het maar gewoon toe. Een Olympische bedprestatie, mag je dan soms wel in gedachten hebben, maar is niet altijd een feit. Na het nodige voorbereidende werk in de wagen, thuiskomen er rotsvast van overtuigd zijn je geliefde urenlang op het bed te klemmen, om dan vervolgens na 5 minuten, je op je linkerzij te kunnen draaien en snurken. Een stevige afknapper. MAAR geen paniek! Whatmatters contacteerde alle mogelijke bronnen, ging op visite bij de dokter, las de volledige kama sutra en testte heel wat dingen uit. Hieronder geven we je 5 tips om van jouw een ware kampioen in bed te maken, of het op zijn minst toch te rekken tot 5 minuten en 30 seconden. Laat de bedankmails maar binnenstromen!

5 tips om het langer uit te houden in bed

KNIJP

Knijp! Nee, we bedoelen niet in de billen van je partner, hoewel ook dat kan. Wat ons betreft nijp je zelfs even haar strottenhoofd dicht (let op, als ze blauw wordt, best stoppen, nvdr.) als jullie daar wild van zijn. Wij bedoelen net onder de top van je eikel, als je voelt dat je hoogtepunt nadert. Focus op de urinebuis! Dit drukt het bloed uit de penis, wie weet stroomt het zelfs wel eens naar je hoofd, maar zorgt er in elk geval voor, dat je er weer enkele minuten tegenaan kan.

better-bed-5

LAAT HAAR BOVENOP

Lig je bij voorkeur op je elleboogjes te beuken? Stop daarmee! Laat haar bovenop. Op die manier word je penis minder gestimuleerd en hou je het ook weer wat langer uit. Vraag haar ook beleefd om niet als een bezetene te keer te gaan. Niet alleen is dat echt niet goed voor haar maag, als ze trage bewegingen maakt, scheelt dat ook weer een paar minuten.

gq_sexercise_1_0

WORD VEGETARIER

Je bant vanaf heden alle stukken vlees, behalve als je je vriendin/vrouw/bijslaapje als een sappig stukje beschouwt natuurlijk. Recente studies wijzen aan dat vegetariërs beter scoren in bed. Je ziet er dan misschien wel melkwit uit, je gaat uren tekeer. Studies geven aan dat de gemiddelde vegetariër het dubbel zo lang uithoudt dan een vleeseter. Nog reden nodig om die steak saignant aan je voorbij te laten gaan en je op de tofu te smijten?

TRAIN DIE BEKKENBODEM

Als je denkt dat enkel vrouwen hun bekkenbodemspieren moeten trainen, dan heb je het grondig mis. De juiste oefeningen kunnen premature ejaculaties helpen voorkomen. Ok, het ziet er verschrikkelijk belachelijk uit, maar het doel heiligt de middelen! 12 weken oefenen maakt een hele nieuwe mens voor je. Bereid je voor op de vraag, wat heb jij gegeten om zo te presteren? Ondertussen ben je ook al vegetariër dus, een stukje vlees zit al niet meer tussen de mogelijke antwoorden. Prestaties die tot 4x langer duren zijn mogelijk, dus begin er tijdig aan, als je ook nog wat slaap wil. Een andere optie is om samen je oefeningen te doen: dat schept een band! 

shutterstock_71096866

LAAT JE BESNIJDEN

Laat je besnijden. De volledige thora uit je hoofd leren is niet nodig, maar besneden mannen blijken langer mee te gaan. Het is nog hygiënisch ook! Een besneden penis zou net dat tikkeltje minder gevoelig zijn. Dus waar wacht je op? Laat die pijpekrullen groeien en haast je naar het hospitaal. Begin er in geen geval zelf aan in de badkamer.

You May Also Like

De Einstein in knapperd Sharon Ravestein

E=MC2 of A2 + B2 = C2…verder gaat onze wetenschappelijke kennis niet. Om maar ...

Knappe vrijbuiter Marisa Papen haalt herinneringen op aan Portugal

En wij zijn blij dat we ze mee mogen beleven… Als er één model ...

Australische les met Margot Robbie

We bekennen…als er één reden was dat wij na het zien van de film ...

Hosting door Fraai