5 tips om net dat tikkeltje knapper te lijken

Of je nu gezegend bent met het uiterlijk van een Grieks god of het zoals de Whatmatters redactie moet doen met een modaal voorkomen: soms wil je er gewoon écht fantastisch uitzien. Je wil die verovering binnenslepen, dat de mensen naar je kijken of gewoon je eigenwaarde eens een flinke boost geven. We begrijpen dat volkomen. Meer nog: We geven jullie 5 subtiele tips, om je nog net dat extraatje te geven. Aarzel vooral niet om verslag uit te brengen over die stomende nacht en stuur ons een bedankingskaartje. De muur van onze redactie kan nog wel een oppepper gebruiken!

5 tips om nog net wat knapper voor de dag te komen.

 

Let op de stijlvolle details

Enkel als je echt, maar dan ook écht knap bent, kom je weg met een vuilzak rond je lijf of slordige kleding. Tenzij je op hetzelfde type vrouw mikt natuurlijk. Kleine details maken het verschil en pimpen je outfit. Een zorgvuldig gekozen pak, hoeft bijvoorbeeld niet peperduur te zijn, maar boost je uitstraling enorm. Ook met de juiste basics, kom je al een heel eind
side view of a fashion model in suit and tie enjoying his cigar

Zonnecrème

Deze crème wordt je beste vriend, we er aan! Ja, ook in de winter. Niet alleen houdt deze crème je huid vet, je voorkomt er ook nog mee dat je er gaat uitzien als een gegrilde steak.
 

Hou je aangezicht in topvorm
  • Begin bij de ogen. Ook al ben je de avond voordien je moed gaan indrinken of is dit gewoon een onderdeel van je levensstijl, wallen kan je missen. Investeer in een goede gel voor je wallen, al is voldoende slapen natuurlijk ook een perfect alternatief. Schijnt de zon, vergeet je zonnebril niet, anders krijg je kraaiepootjes.
  • Je gebruikt hydraterende crème. Ben je het ubermannetje dat dat weigert te gebruiken. We leven in 2016, pas je aan.
  • Pak je wenkbrauwen aan, geloof ons de unibrow vindt niemand sexy. Dun de haren uit, hou ze op orde en ook naar de schoonheidsspecialiste gaan is geen zonde, laat staan een misdaad.

Close-up of young man applying shaving cream

Wees actief

Niet alleen zien anderen dat je een actieve levensstijl hanteert, je voelt ook zelf een stuk fitter en dat straal je uit. Heeft je levensstijl veel weg van die van Al Bundy, dan is het misschien tijd om er wat aan te doen.
 

Zoek een kapper die je begrijpt

Een goed kapsel maakt of kraakt, noteer het! Durf al eens te experimenteren, maar laat je begeleiden door een goede kapper. Eens om de vier weken, meer hoeft dat niet te zijn.
bigstock-Hairdresser-making-haircut-to-55045523
 
*Dit artikel werd losjes gebaseerd op een artikel van esquire.nl

You May Also Like

Zo gedraag je je in de gym: DE GYM ETIQUETTE!

In de gym, daar zie je wat. Natuurlijk niet als je bijvoorbeeld in The ...

Deze 8 zaken winden haar op!

Een vrouw – en wij mogen ons toch best wel kenners noemen – ook ...

DAAROM krimpt je penis!

Heb een fluit om u tegen te zeggen, maar krimpt deze bij de minste ...

Hosting door Fraai