3-sterren gin: Gillemore Gin

Ok ik weet het, het is fout, maar ik herinner me vaag een serie: de Gilmore Girls. Vervolgens kan je dit weer vergeten, want daar gaan we het hier uiteraard helemaal niet over hebben, we hebben een imago hoog te houden bij Whatmatters.

3 sterren voor Gillemore Gin

Waarom dan bovenstaande oprisping? Omdat ik er spontaan om moest denken bij het nuttigen van mijn eerste Gillemore Gin, meer valt er niet achter te zoeken. Deze gin, afkomstig uit het pittoreske brug, thuisstad van 2 voetbalclubs en 25 kantklossers, komt uit de koker van de 19-jarige Louis Gillemon. Chapeau!
11233080_861787180580959_622820245036537977_n
Deze student van de gereputeerde hotelschool Ter Duinen in Koksijde, distilleert deze gin in kleine oplages en heeft duidelijk kennis van zaken. Met de heren Gert De Mangeleer en Joachim Boudens van sterrenzaak Hertog Jan als voorproevers, hoeft dat natuurlijk ook niet te verbazen. Daar is de gin overigens ook op de kaart te vinden.
 

Those who don’t believe in magic will never find it.

 

Wat je van de gin zelf mag verwachten?

Een sterk aroma, met een mix van exotische vruchten, citrus en kruiden. Een gin die zowel door mannen als vrouwen gesmaakt zal worden. Een zwartgespoten erlenmeyer geeft deze fles een wel heel bijzondere uitstraling, enig gevoel voor marketing is Louis duidelijk niet vreemd.


Als botanicals werden onder andere exotische vruchten, engelwortel, kardemom, citroenzeste, staartpeper en kaneel vrijgegeven, maar je zal nog veel meer mysterieuze smaken in dit pareltje ontdekken.
We zouden er nog heel lang over kunnen leuteren, maar bestel dit stijlvolle flesje voor 39 roebeltjes bij Luxury For Men en ontdek zelf, waarom wij er in elk geval wild van zijn.

Goodmorning Venice #gillemore #magicalgin #venice

A post shared by Gillemore The Magical Gin (@gillemore) on

Meer info vind je op de al even puike site van Gillemore Gin, op Facebook of op Instagram.

You May Also Like

Op zoek naar een royaal vakantieoptrekje in Hawaï?

Aloha! Wij zien ons al verwelkomd worden met een bloemenkrans door dansende Hawaïaanse mooie ...

Odette Lunettes, oftwel brillen met een Eline De Munck op je snoet!

Of ik Eline De Munck eens wou contacteren? Tuurlijk Kevin! Waarover? Awel…haar eigen brillencollectie ...

Hosting door Fraai