Whatmatters gaat voor World of Whisky

De ideale whisky wereld

Eerlijk, het is toch al geweten: We zijn gin drinkers bij Whatmatters. Waar je gin in een sneltempo achterover kunt tikken, moet je bij whisky wat meer geduld aan de dag leggen, en we zijn niet echt geduldig bij Whatmatters. Meer nog, mijn eerste whisky-ervaring bestond er uit een redelijk oude jaargang in één teug achterover te klokken. Ik moet jullie niet vertellen dat de persoon die me het prijzige drankje voorschotelde lichtjes in shock was.

glendronach-line-up ready-for-tasting

Ben je wel een kenner, of wil je whisky leren kennen, en wil je een onovertroffen aanbod, dan moet je zeker de online shop World of Whisky ontdekken. Netjes gerangschikt per land van afkomst, verdwaal je er in de beste whisky, die er te vinden is. Omdat ze bij World of Whisky van whisky houden, houden ze het hier ook bij, specialisatie is troef. Kijk, dat weten we dan wel weer te appreciëren.

De wondere whisky wereld

World of Whisky mag dan wel een online shop zijn, de beleving en de klant staan er centraal. Wil je advies, dan worden je vragen in geen tijd beantwoord en ze gaan er prat op hun service. Bovendien gaan de mensen achter de shop ook geregeld op bezoek bij de distilleerders, kan je er prachtige verhalen lezen, en leer je heel wat bij over je favoriete drank, vaak geïllustreerd met mooie beelden. Een shop waar persoonlijk advies centraal staat en ze whisky leveren op maat van uw smaakpapillen. Dat noemen ze het beste van de echte en de online-wereld combineren, en dat nog tegen een zeer scherpe prijs ook. Daarnaast vind je er ook geregeld speciale flessen terug.

Wie dacht dat whisky enkel uit de Schotse hooglanden kwam, die moet maar eens de flesjes uit Zweden, Frankrijk en zelfs Taiwan bekijken. Zo leer je nog eens iets nieuws kennen.

springbank-15

Geregeld organiseren ze bij World of Whisky tastings, waar je nieuwe smaken en labels ontdekt. Ook op de Gentleman’s Fair is World of Whisky aanwezig. Ongetwijfeld proef je er heel wat verrukkelijke whisky’s! Wij beloven alvast op ons communiezieltje ons open te stellen en er whisky een 2de kans te geven.

Kan je niet wachten tot op de beurs, neem dan alvast een kijkje op de site of op Facebook,  en laat je verleiden.

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

5 spectaculaire restaurants voor op je bucketlist!

Bij Whatmatters weten we een perfect bereid – al dan niet sexy – gerechtje ...

Drink het echte 'Game of Thrones' bier!

Televisie, ik kijk het amper, altijd maar lezen en stukjes schrijven weet je wel. ...

Xavies’ Granola: op en top Belgische granola

Nee, supergezonde rekels zullen we nooit worden op de Whatmatters redactie, daarvoor is ons ...

Hosting door Fraai