Local hero Toykyo & Happy Socks

Gelukkige voetjes, zitten in fijne sokken. Wie denkt dat sokken geen verschil maken voor de outfit & uitstraling, die heeft het wat ons betreft grondig mis. 

Dat hebben ze bij Happy Socks al jaren goed begrepen. Niet voor niets vormen deze sokken al jaren de nummer 1 hit onder de kerstboom en geven ze je een instant vrolijk gevoel. Ook kwalitatief kan je op de sokken rekenen, en je moet dan ook nooit geen panische angst meer hebben om je schoenen uit te trekken. 

Local Hero

Op het gebied van marketing zijn de rekels achter Happy Socks ook geen uilen, er wordt dan ook geregeld een samenwerking aangegaan met andere merken en aansprekende namen. Met de collectie ‘Local Hero’ worden in 15 landen, samenwerkingen aangegaan met een gekende lokale labels, die carte blanche kregen om sokken te ontwerpen. 

Voor België kreeg de design studio Toykyo de mogelijkheid om al hun creativiteit bot te vieren en met succes. Zwarte sokken met een wit spookje, eindelijk een waardig alternatief voor onze Star Wars sokken! 

happy-socks_7

De sokken tik je hier op de kop voor 10 euro het paar, maar bekijk ook de ontelbare ander mogelijkheden eens en vervang je saaie, zwarte exemplaren, door kleurrijke stuks. 

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De eerste zonnestraal door ons VELUX raam!

Mannen, wees op jullie hoede! De lente is in het land, de eerste zonnestralen ...

Are you a BALR.?

Voetballers die in zaken gaan, zo kennen we er wel een paar. De meeste ...

Recht vANTstad!

Bij Whatmatters zijn we beide ‘van ‘t stad’, dat kunnen we niet wegsteken. Terwijl ...

Hosting door Fraai