GoPro Hero5 Black

Bij Whatmatters zijn we niet vies van een snel gemonteerd filmpje. Wie heeft er al eens niet met open mond zitten kijken naar een waaghals, die met op zijn hoofd een GoPro-camera, halsbrekende toeren uithaalt? 

Vanaf begin oktober komt GoPro met 2 gloednieuwe modellen op de markt: de GoPro Hero5 Black en de Hero5 Session. Waarbij vooral de GoPro Hero5 Black, heel wat nieuwe mogelijkheden heeft. O ja, met de Karma komt er nog een drone beschikbaar ook. Bekijk het filmpje hieronder alvast eens. 

Heel wat verbeteringen

Waar maakt  deze GoPro het verschil ten opzichte van zijn voorgangers? De GoPro Hero5 is waterbestendig tot een diepte van 10 meter, dus je kan perfect je wekelijkse zwemsessie met de oma gaan filmen. Voor de echte fanatiekelingen komen er ongetwijfeld cases op de markt, waarmee je dieper kan duiken, maar voor de meeste gewone stervelingen zal de 10 meter volstaan. Als 2de grote verandering, werden de bedieningsknoppen gedumpt en vervangen door een touchscreen en slechts 1 knopje dat de opname start. Veel simpeler kunnen ze het niet meer maken. 

it-is-said-that-gopro-needs-ample-time-to-plan-hero-5s-release-as-the-company-does-not-want-the-camera-to-have-the-same-fate-as-its-predecessors

De 3 microfoons op de Hero5 maken voice control mogelijk en je kan dan ook met je stem de opnames starten en stoppen. Bovendien kan je ook foto’s maken, highlights benoemen in 7 talen en nog heel wat ander leuks. 

Verder is er ook een nieuwe afstandsbediening en komt er een GoPro cloud, waar je foto’s kan uploaden, delen en editen. Met de Quick en Slice app, monteer je je filmpjes trouwens vakkundig en scoor je in geen tijd een YouTube hit. 

De GoPro 5 Hero zal vanaf 3 oktober verkrijgbaar zijn en is in principe voor ongeveer 430 roebeltjes van jou. Niet weinig, maar je kan er een hoop plezier mee beleven! 

Bestellen kan bij diverse shops en meer info kan je online vinden op de site van GoPro zelf.

960-rumor-roundup-gopro-inc-hero-5-set-for-debut-in-2016

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Adrenalinejagers opgelet! Bobbejaanland komt met snelste rollercoaster in de Benelux!

Groot nieuws uit de achtertuin van uw redacteur. Daar mijn nieuw stulpje bijna grenst ...

Tover je horloge om in een smartwatch!

Heb je al van de E-strap gehoord? Met dit bandje tover elk horloge in ...

Onobu l Horlogebandjes met een verhaal

Wat Nederlanders met horloges hebben? Geen idee, maar er zijn best wel wat labels ...

Hosting door Fraai