Meesters van de smaak!

Dat Antwerpen de culinaire hoofdstad van België is, is natuurlijk een weggever. We lopen al wat op de zaken vooruit, maar volgend weekend, 1 en 2 oktober, laten 65 gedreven horeca-ondernemers proven van hun keuken. Heel Antwerpen wordt omgetoverd tot een fijne foodmarkt, door de SMAAKMEESTERS.

Smaakmeesters

Wandelschoenen aan

In de historische binnenstad, het Eilandje en op het Zuid, laten de deelnemende zaken je voor 5 of 8 euro genieten van een klein gerechtje.

Naast het proeven van gerechtjes zullen er op de Groenplaats, voor het MAS en aan het Museum voor Schone Kunsten op 3 verschillende podia, workshops gegeven worden. Misschien leert zelfs dit redactielid van Whatmatters nog wel koken, tot groot jolijt van zijn vriendin.

Proeven kan van 12u tot 18u, maar heel de maand oktober vind je in de deelnemende restaurants, nog een Smaakmeesters-suggestie op de kaart. Trek dus maar je wandelschoenen aan en bereid je voor op een tochtje door Antwerpen. Er zijn erger dingen om te doen in het weekend.

Smaakmeesters

Antwerpen stelde met Gramham Herbert (Cocktails at Nine), Ingrid Neven (Pazzo), Ronald Ferket (De Vagant), Sepideh Sedaghatnia (Divin by Sepi) en Johan Segers (‘t Fornuis), 5 ambassadeurs aan die het event trekken. Wij passeren ze in elk geval alle 5!

Meer info vind je op www.smaakmeesters.be

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Wonen als God in Barcelona

Barcelona…we hebben er een haat-liefdeverhouding mee. Laten we stellen dat we wel kunnen genieten ...

Geen bezoekje aan de Italiaan zonder Santocci Limoncello!

Een bezoekje aan een Italiaans restaurant is gewoonweg niet compleet zonder een afsluitende limoncello. ...

Op zoek tussen de bollen & strepen

Het einde van het jaar begint weer te naderen. Voel je de stress om ...

Hosting door Fraai