Chillen bij CHYL in Brussel

Wereldburgers als we zijn, trekken we gereld uit onze ‘comfort zone’ Antwerpen, de wijde wereld in. Niet de Brussel nu het einde van de wereld is, maar toch. Als je in het bruisende Brussel, op zoek bent naar een oase van rust, dan moet je zeker eens bij CHYL binnen springen. Niet enkel de naam is geweldig gekozen, het hele concept zit goed in mekaar!

Helemaal tot rust komen

De ambitie van dit project? De wereld veranderen, maar dan wel op een zachte, fijne manier. Deze winkel, café en binnenkort ook hotel in 1 laat je tot rust komen, dingen proeven en ervaren, maar dan wel op een relaxte manier, de wereld draait al snel genoeg. Een oase van rust in Brussel dus.

11792191_520339711447646_9122609897895820326_o

In de shop koop je onverpakte producten, waardoor je het milieu heel wat minder belast, maar met verfijnde producten en een super gevoel kan vertrekken. Je bespaart er nog stevig mee ook. Het café staat garant voor gezonde voeding, smakelijke lunches en ook aan de vegetariërs werd gedacht en binnenkort kan je dus ook slapen in de kamers die momenteel worden afgewerkt.

 

Change Your Lifestyle & then cherish your life

 

Het kader? Een schitterend oud herenhuis, waar je wegdroomt en tot rust komt. Brussel is in elk geval een geweldige biologische kruidenier rijker. Een plek waar je je innerlijke en uiterlijke mens kan laten verzorgen. Je kan hier immers ook je uiterlijk laten verzorgen en een fijne schoonheidsbehandeling ondergaan. Uiteraard biologisch.

Ontdek dit adresje vandaag nog op www.chyl.be of op de Facebook– en/of Instagrampagina. Een verplichte stop als je nog eens in Brussel bent!

11794103_522584894556461_6391496816537259045_o

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Don’t try this @ home! Dit zijn de lelijkste woningen in België

Op onze site vind je dikwijls genoeg wooninspiratie. Een dikke villa in het zuiden, ...

Culinair leven in de brouwerij: BREW and STEW

Weet je nog niet wat doen volgend weekend? Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen (2018) ...

Stijlvol sporten met de spullen van The Modest Vintage Player

De tijd dat wij trainden als beesten die is nu wel voorgoed voorbij, het ...

Hosting door Fraai