Niemand is zo lekker!

Of je nu iemand of niemand bent, bij Whatmatters liggen we er niet wakker van. Elke lezer is belangrijk, we willen er ooit heel wat roebels aan verdienen, weet je wel. Dan gaan we misschien ook van niemand, naar iemand.

Duitse degelijkheid

13891968_1027405307367223_2349375157464523864_n

Misschien is het niet zo een goed idee voor de eigenwaarde en het zelfbeeld, maar de Duitse NIEMAND GIN, is gewoon lekker. 10 botanicals, waaronder sandelhout, lavendel en en rozemarijn strelen je smaakpapillen.

De gin wordt gedistilleerd in Hannover en is gebaseerde op de typische Londen Dry Gin. Marketinggewijs worden er geen grootse verhalen rond opgehangen. Nee, deze gin komt niet van een overleden betovergrootvader, nee het recept is niet gevonden in een berghut, deze gin is gewoon gebaseerd op vakkundig onderzoek en op ontdekking gaan. Zo is sandelhout in gin bijvoorbeeld redelijk uniek.

 

Perfect serve

Niemand Gin

Toni Water

Veel ijs

Schijfje appel

Vers takje rozemarijn

 

Momenteel hebben we nog geen verdeler in België kunnen vinden en voorlopig op de site nog niet mogelijk. Neem eens een kijkje op de Duitse site van het merk en daar vind je alvast de Duitse online shops, waar je de gin op de kop kan tikken. Zo serveer je je gasten eens, met een gin die ze waarschijnlijk nog niet kennen.

13244875_983752171732537_8107091962029337666_n

FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Macha Thee, groener dan groen

Terwijl we met zijn allen nog van koffiebar naar koffiebar hoppen, is thee de ...

Double Stitched, dubbel plezier

Nu vaderdag angstvallig begint te naderen en de gemiddelde zoon/dochter weer met de handen ...

De ultieme privéjet? De Infinito Pagani!

Nee, wij kunnen het niet betalen, maar als we het ooit kunnen, maakt de ...

Hosting door Fraai