Robin Meurs, onderweg naar Kaapstad!

Struinend door Instagram kom je soms wel wat tegen. Rare zaken, toffe nieuwe producten en Robin Meurs. Wat ons juist deed besluiten om Robin een berichtje te sturen, dat is onszelf nog niet helemaal duidelijk, maar het was vertrokken voor we er erg in hadden: Gezegend Instagram. Luttele dagen later hadden we onze afspraak en mochten we weer eens naar Amsterdam. Misschien kunnen we er beter een 2de verblijf op de kop tikken. Is dat fiscaal interessant? Soit … we hadden dus een afspraak met de ravissante Robin Meurs, waar we eigenlijk helemaal niets over wisten. Als dat bij jullie ook niet het geval is, lezen jullie hieronder maar even mee.

Hoi Robin, stel je je aan ons en onze lezers even voor?

Hi, ik ben Robin, 28 jaar oud, kom uit Eindhoven, maar woon inmiddels in Amsterdam. Ik woon samen met mijn vriend Melvin en hondje Johnny. Ik heb gestudeerd aan Codarts, een dans- en balletacademie in Rotterdam. Na mijn afstuderen, ben ik fulltime gaan dansen. Eerst als vaste danser bij het Hollands Show Ballet, en daarna ben ik als freelancer gaan werken. Zo heb ik in veel grote shows mogen dansen, bijvoorbeeld bij de Toppers in Concert, Sensation, The voice of Holland en als danser bij NIKE en Farouk Systems._mg_6974

Naast het dansen heb ik altijd modellenwerk gedaan, zowel catwalk als fotografie. Juist de afwisseling is zo leuk, omdat iedere dag weer compleet anders is!

 

De toppers … Daar zijn we wild van! En wat doe je nu nog het meeste?

Ik ben nu 8 jaar bezig met modellenwerk. In het begin combineerde ik het met de dansopdrachten, maar de laatste paar jaar is het quasi fulltime modellenwerk. Over 2 weken vertrek ik voor 3 maanden naar Kaapstad om daar te gaan werken, dus er komt een spannende tijd aan!

Wij zullen wel in het druilerige België onze stukjes schrijven! Waren we maar knap genoeg om model te zijn. Hoe ben je er eigenlijk ingerold?

Het is eigenlijk een beetje vanzelf zo gelopen. Doordat ik veel danste, kwam ik bij veel bedrijven en merken over de vloer. Vaak zochten zij naast dansers voor de show ook modellen, en zo is het balletje een beetje gaan rollen.

Conclusie, we moeten leren dansen Jens, dat is goed voor onze carrière. Hoe zou je jezelf omschrijven?

Ik ben sociaal, vrolijk, enthousiast en gedreven. Ik denk dat daarom opdrachtgevers het fijn vinden om met mij samen te werken. Het is best lastig in een wereld met zoveel mooie meiden je plekje te vinden, dus het is belangrijk dat je je onderscheid.

Heb je ook nog een favoriete quote?

Dat je overal vol voor moet gaan, en volop moet genieten! Je leeft maar 1 keer!! En beter ergens spijt van hebben, dan iets nooit gedaan hebben…. Do it with passion, or not at al J

Volgens mij waren dat 4 quotes tegelijkertijd (lacht).

23

 

 Ach beter 4 dan geen, denken we dan maar! We schrijven het op. Moeten we je volgen op de social media?

Niets moet hoor (lacht)! Maar ik denk dat het voor de buitenwereld leuk is om te zien hoe mijn wereldje eruitziet. Iedere dag is anders, met nieuwe mensen, op nieuwe plekken, met weer nieuwe kleding… Daarnaast ga ik over 2 weken naar Kaapstad, dus dit avontuur kan je zeker volgen op mijn social media!

1

Wij zullen tussen de regenbuien en de vrieskoude door, zeker een blik op je social media werpen! Kan je ons wat meer vertellen over Melvin?

Melvin is mijn soulmate!! We zijn al 11 jaar samen, en hij kent mij als geen ander. We zijn elkaar tegengekomen doordat zijn zusje een klasgenootje van mij was, en zo is het daten begonnen. Nu, elf jaar verder, wonen we samen in Amsterdam, met ons hondje Johnny 😉

Hondje Johnny, ok dan … Als ervaringsdeskundige, nog een tip voor mannelijke lezers, indien ze een model aan de haak willen slaan?

Poeh… Dat je een vrouw moet behandelen als een echte vrouw…??  We zijn allemaal geëmancipeerd, maar ik denk dat iedere vrouw het fijn vind om als een prinsesje behandeld te worden! 😉

Ga je nog vaak stappen, al dan niet met Johnny?

Stappen doe ik vooral in Amsterdam…. (Zonder hond!! 😛 ) De zomer is net een beetje over, maar ik heb genoeg leuke festivalletjes meegepikt. Naast al de leuke feesten en festivals in Amsterdam, heb ik wel 1 favoriet, en dat is SOLAR festival in Roermond. Voor dat feestje komen we heel graag een weekendje terug naar het zuiden!! J

Verder zit ik graag bij Coffee Room, een leuk tentje bij mij op de hoek in Amsterdam West. Je kunt er lekker ontbijten, lunchen, of gewoon lekker op je laptopje werken met een koffietje!

3q8a0549_bewerkt

Jens, noteer Coffee Room, als we dan toch in Amsterdam gaan verblijven. Als allerlaatste voor we toch maar eens terug naar Antwerpen bollen. Nog grote ambities?

Voorlopig ben ik heel blij hoe alles nu loopt, en wil ik vooral genieten van alle leuke klussen en opdrachten die op mijn pad komen. Ik ga nu voor 3 maanden weg, en dat gaat hopelijk ook weer veel nieuws brengen voor in de toekomst.

De combinatie van fotografie, catwalk lopen, maar ook het organiseren van shows, is voor mij nu de beste combinatie en hoop ik nog heel wat jaartjes te mogen blijven doen!

Kijk als dat geen mooie vooruitzichten zijn. Geniet in elk geval van Kaapstad en stuur ons gerust een postkaart. Dan kunnen wij ook een beetje wegdromen. Wil je Robin volgen op haar avonturen? Voeg haar dan gerust toe op Facebook, Instagram en Snapchat. Zo kom je ook nog eens met een model in Kaapstad. Of Johnny ook meegaat, dat zijn we vergeten te vragen. Misschien moeten we nog maar eens afspreken.

Credits foto’s: Michel Zoeter / Martika Avalon de Sanders / Michelle Van Dijk / Alexia van der Meijden

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

  • Toon commentaren

Dit vind je misschien ook leuk

Witter dan wit

Ongetwijfeld ken je het gevoel … Heb je net de allernieuwste witte ‘it’-sneakers op ...

Sophie Klooster: een reden om naar Victory te trekken!

Hockey, dat hebben we deze zomer toch collectief weten waarderen, nee? Zaten we niet ...

Hosting door Fraai