Velvet Lounge: The Return

Ontelbare onvergetelijke nachten, zo kunnen we het nog misschien het best samenvatten. Niet dat het zover ging dat we bij het sluiten van de Velvet Lounge op het Antwerpse Zuid een traantje hebben weggepinkt, maar toch …

1

Velvet Lounge 2.0

Het stond echter in de sterren geschreven dat de Velvet Lounge zou herrijzen en kijk, enkele jaren na de min of meer gedwongen sluiting, is het zover. In de Shop op het eilandje ging vorige week de Velvet Lounge opnieuw open en daar kan iedereen alleen maar gelukkig van worden. De rekels achter Shrimp Tempura, met Eddy Roothaert op kop, besloten in Antwerpen opnieuw een stekje te scheppen waar levensgenieters in een fijne atmosfeer kunnen eten, drinken en dansen. Een plek om te zien en gezien te worden en heel wat avonden/nachten door te brengen. Een waardige zaak in het rijtje van De Shop, De Kroon, Danieli il Divino en Umami. 

13767134_1618481198442934_9104919625907977545_o

Op de plek van de vroegere Cielo, kan je terecht voor fine dining met bar. Denk: Rood fluweel, gedempt licht, loungemuziek en cocktails, kortom een Amerikaanse loungebar op zijn best. Maar ook voor een stevig stapje zit je hier goed. Vanaf 23 uur kruipt Eddy of Nathan Ambach immers achter de draaitafels. Een plek waar ook de iets oudere feestneus een plekje vindt en volledig loos kan gaan. Onvergetelijke nachten liggen in elk geval opnieuw in het verschiet. 

Van woensdag tot en met zaterdag kan je er terecht van 18 tot en met 22 uur. De bar opent een uurtje vroeger en sluit pas om 3 uur. Als het nog lukt, neem dan ook eens een kijkje door de grote ramen, het zicht op de Schelde valt best te pruimen.

De opening was in elk geval een groot succes, waar een groot deel van de Antwerpse beau monde al present tekende. Dat smaakt naar meer.

Alle informatie kan je vinden op de site of op Facebook. Tot binnenkort!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Het nieuwe concept: 'I am YOUR's'

Nu zijn we bij Whatmatters niet vies van shoppen, meer nog binnenkort hebben we ...

Clubben als een wilde vos!

Nu toeven we geregeld in Amsterdam en daar vingen we op dat binnenkort de ...

Whatmatters Real Estate: Een paleisje in Kreta

Oh Oh Cherso, next level! We gaan voor Grieks vandaag! Voor de stiekeme snoodaards ...

Hosting door Fraai