De bubblybus van Laurent Guillaume

Weet je waar je de Whatmatters redactie altijd voor mag wakker maken? Alcohol, correct. Ook andere dingen, maar toch ook zeker alcohol! Dus tegen een fijne cava zal je ons nooit nee horen zeggen! En laat dat nu net zijn wat Laurent Guillaume te bieden heeft.

Een garantie op succes

Toeval bestaat, dat is wel zeker. Hoe kan je als oprichters anders op een cava-merk botsen dat de naam van je zoon draagt? Dan weet je toch dat succes gegarandeerd is! Laurent Guillaume, de cava, uit de Pénèdesstreek rijpt 14 maanden en combineert het beste van Macabeo, Xarel-lo en Parellada. Voor de absolute leken: Dat zijn druiven!


De smaak? Frisse, zachte citrustoetsen vermengen zich met tonen van gerijpte vruchten. Voor de leek: Gewoon lekker!
Maar Laurent Guillaume gaat verder. Ze hebben zelfs een volledige cava partybus in de aanbieding!
463
Deze Bubblybus, het traditionele VW-Hippiebusje is ongetwijfeld een blikvanger op je event. Huwelijken, doop- of bedrijfsfeesten, multi-inzetbaar en sfeer gegarandeerd!
Heel wat mogelijkheden
Laurent Guillaume biedt verschillende formules aan. Zo heb je al een volledig feestje, inclusief bediening, hoezen, led-scherm en 15 flessen voor 450 euro (excl.btw). Je gaat je best moeten doen om die 15 flessen op 2 uur tijd te verzetten. Uiteraard kan je ook enkel het busje huren en de flessen los aankopen.
100
Neem zeker een kijkje op de site of Facebook, en doe inspiratie op voor je volgende feestje. Foodtruckje ernaast en je bent helemaal vertrokken. Vergeet ons in elk geval niet uit te nodigen, we maken ons met plezier vrij. Regel je misschien gelijk ook een bob?
13692878_405567232946994_15386444752018189_o
Wil je de Bubblybus op een andere manier ontdekken? Passeer er even op de Gentleman’s Fair, die van 11 tot 13 november in Waregem Expo doorgaat. Wij adviseren er geen 2 uur te blijven staan, als je nog iets van de andere beursdeelnemers wil zien.
claudia_5_0829
 
 

You May Also Like

Whatmatters Real Estate: Huis Lil’ Kleine in Amsterdam (899.000€)

Lil’ Kleine is verhuisd… Het pand in de Kerkstraat werd wat te ‘klein’ en mogelijks ...

The Sky is the Limit: BMW M850i Night Sky Individual

Letterlijk en figuurlijk!  Gisterennacht werd de M850i Night Sky Individual voorgesteld. Niet toevallig de nacht ...

Vrijgezel met Kerst? Zo overleef je het!

Wij kunnen er op onze redactie niet meer van meespreken maar laten we eerlijk ...

Hosting door Fraai