De Italiaanse flair van Maison D'Longueville

Heren, er gaat weinig boven strak in het pak. We mogen hier op Whatmatters dan heel wat streetwear en vrijetijdskledij brengen, als het er echt op aankomt, gaan ook wij scherp gesneden de deur uit.

Een goed pak kiezen en je laten aanmeten is echter geen sinecure. Een vakman die je met raad en daad bijstaat is zeker geen overbodige luxe en kan een enorme meerwaarde geven.

Een persoonlijke service, de fijnste stoffen

Kristof D’hondt van Maison D’Longueville is zo een vakman, en dat is dan nog een understatement. De passie straalt van hem af en het is dan ook duidelijk dat kleding en zijn klanten zijn lust en zijn leven vormen. In Waregem kan je in zijn zaak terecht voor de beste Italiaanse stoffen en wordt je pak tot op de centimeter nauwkeurig op je lengte en lichaamsbouw afgestemd. Daar worden geen concessies op gedaan! De personal touch, die krijg je er gratis en voor niets bij!

dsc_5372

De meest prestigieuze Italiaanse stoffen worden er bovengehaald en voor één keer is bepotelen toegestaan. Maak er dan ook gebruik van, en laat daarna je pak helemaal naar wens samenstellen met knopen en een gepersonaliseerde voering. Wij denken alvast sterk over een eigen Whatmatters pak, kwestie van in stijl onze interviews te gaan afnemen.

Daarna duik je in de collectie schoenen en accessoires om je outfit helemaal compleet te maken. Kristof begeleidt je in dit hele traject en legt je als een koning in de watten. Het tripje naar Waregem zeker waard dus!

dsc_0678

Als je dan toch naar Waregem afzakt en naarstig aan het passen gaat. Vergeet dan zeker ook niet een blik te werpen op het interieur. De eigenaars toverden de vergane glorie Villa Madeleine om tot een geweldig ingericht pand, waar je je 100% op je gemak voelt. Netjes!

Website – Facebook

13692878_405567232946994_15386444752018189_o

Wil je eens op een andere manier kennismaken met de mensen achter Maison D’Longueville? Breng hen dan zeker een bezoekje op de Gentleman’s Fair, van 11 tot 13 november in Waregem Expo. Kristof speelt er een thuismatch en legt je ook daar in de watten.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Stijlvol zonder pak!

Een stijlvol pak is nog steeds één van onze favorieten, maar om goed/professioneel voor ...

Zo draag je een smoking!

Waarschijnlijk loop je niet het hele jaar door in smoking. Is dat wel het ...

Hoera voor Henry

Dat strikjes booming business zijn, dat heeft Whatmatters met eerdere artikels al duidelijk gemaakt. ...

Hosting door Fraai