De dames achter GASPARD (ex-Balthazaar binnenkort)

Wat ons betreft kunnen er niet genoeg ondernemende vrouwen zijn. Ok, wij hebben onze aardappeltjes graag gekookt, maar dat kan ook perfect op restaurant! Meer en meer ondernemende vrouwen, boeken resultaat en bouwen hele leuke zaken uit. Zo ook de dames achter Balthazaar, of moeten we al GASPARD zeggen. Het bedrijf verandert binnenkort immers van naam. De 2 fijne dames, achter dit bloeiend evenementenbureau trokken tussen alle events door, even wat tijd voor Whatmatters en kwamen met heel fijne inzichten voor de volgende vrijgezellen. En nog veel meer natuurlijk, maar dat lezen jullie hieronder wel. 
Hoi Ozanne , fijn dat je in je drukke agenda toch wat tijd voor een interview maakt. Stel je je kort even voor?
Ik ben 32, getrouwd met Wietse en ik heb een zoontje Mats van bijna 6 en een dochtertje Pippa van 3. Kort gezegd ben ik een zogenaamde “mompreneur”. Ik gaf les, deed dat graag maar de uitdaging ontbrak, het was me te rustig en daar werd ik dan weer onrustig van. Ik nam de sprong naar het ondernemerschap en een klein jaar later hebben we (samen met bestie, Stephanie Van Coillie) het erg druk als evenementenbureau, met het verhuur van ‘mooi’ J feestmateriaal en komen er webshops aan.
so
Pippa, mooie naam, mijn dochtertje noemt ook zo. En wat doen jullie juist met Balthazaar?

Wij organiseren evenementen, zowel B2B als voor particulieren en dit doen we van A tot Z – concepten uitdenken en de volledige uitwerking, maar evengoed enkel kleinere delen van een groots gebeuren, zoals bijvoorbeeld enkel de decoratie van een trouwfeest (bloemen, kaarsen etc.).
Een trouwfeest de ene dag, een netwerklunch de volgende, dan voor een modeshow een decor uitdenken en bloemen gaan leveren – zeer uiteenlopend.
os-selfie
En beetje zoals bij ons dan, de ene dag babes, de andere dag auto’s, enz. Nu heb ik gehoord dat jullie ook wel wat van mannen kennen?
We hebben een eigen mobiele bar met stoere barmannen die de beste cocktails kunnen shaken vanachter onze gouden toog. Ook verhuren we het zogenaamde “Gaspard approved” feestmateriaal; mooie decoratie elementen zoals vazen en kandelaars tot elegante sta tafels en cocktail coupes – met onze eigen touch zoals wij, de vrouwen van Gaspard, het op ons eigen feest ook zouden doen.
En gaan jullie het daar bij houden?
Nee hoor, we lanceren begin volgend jaar een Gaspard Shop, en zullen we bloggen over ons dagelijks leven als mompreneurs J; onze reizen met het werk en met ons gezin; mensen en dingen die ons inspireren; wat ons drijft en welke dromen wij hebben.
Och, zolang jullie onze lezers niet inpikken kunnen we jullie dat alleen maar aanraden! En waarvoor kunnen de mensen terecht in jullie shop?
Vanuit de visie om iedereen de kans te geven om een stukje “Gaspard approved” materiaal in huis te halen, zal de shop een hele reeks party essentials omvatten, alsook een selectie fairtrade artikelen gemaakt door andere vrouwen – mompreneurs over de ganse wereld. Mensen die we zelf hebben ontmoet op onze reizen en wiens leven we willen verbeteren door hun producten een afzetmarkt te geven via onze webwinkel.
Maar eerst komt er nu heel gauw een andere webshop aan, en dat is er eentje gemaakt door de mama’s in ons; PrepYourParty, all things kids parties. Feestpakketjes en leuke stuff om voor de kleinste leden van het gezin ook een fabulous feestje mogelijk te maken!
boho-tafel-shoot-o
Potverdekke, subiet voelen we ons als man, nog buitengesloten! Er zijn heel wat evenementenbureaus, maar jullie lijken ons wel een niche gevonden te hebben?
Celebrate life, de grote en de kleine dingen, dàt is wat telt – hoe kunnen we u daarmee helpen? Is onze visie in het kort.
Wat Gaspard onderscheid is het oog voor detail én de nadruk op de decoratie. We streven ernaar een beleving te creëren voor de gastvrouw en –heer en de gasten.
o-kids
 2 vrouwen aan de macht bij Gaspard. Hebben jullie het gevoel dat jullie het moeilijker hebben gehad, dan mannen die iets soortgelijks willen uitbouwen?
Echt moeilijker niet nee.  Is de combinatie van gezin en zakenleven een zware, ja dat is zeker, maar anderzijds ben ik blij dat ik door een eigen zaak te starten heb gemerkt dat de wereld groter is dan ik dacht, dat ondernemers elkaar echt steunen, en verder wil ik mijn kinderen ook de boodschap meegeven dat ze moeten gaan voor hun dromen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrate life!
Omring je door je echte cheerleaders, relativeer en kijk vooruit.

 
Waarom zouden onze mannelijke lezers ook interesse moeten hebben in Gaspard?
Omdat we de coolste feestjes ook voor mannen kunnen bedenken en uitwerken EN omdat ze op onze shop dé beste cadeaus voor hun vrouwen kunnen vinden J!
Als we nog eens een vrijgezellen in elkaar moeten knutselen, weten we jullie te vinden! Aangezien vrouwen stiekem meelezen: Nog tips voor vrouwen met ambitie om te ondernemen?
o
Dream big en ga ervoor én support your sisters! Durf de stap te zetten ook al zijn die kindjes er al, je kan dat heus wel managen.
Vrouwen zijn meestal, their own worst critic, maar ik ben helemaal voor “steunen” en elkaar vooruit helpen. Als ik iemand kan doorverwijzen, zeker! En graag ook, samen groeien en samen bouwen aan die droom.
Even terug naar de mannen, dames, hét idee voor een mannenfeestje?
One night in Bangkok! Met alles erop en eraan, aangepaste drankjes, massages, fietstaxi’s en een Thaise beerpong.
En te zeggen dat ze in Antwerpen net van die massages vanaf willen. Maar wij kunnen in elk geval! Topidee!  Jullie hebben al een heleboel ambitieuze plannen op tafel gelegd, maar is er ook nog een overkoepelende droom?
De grote droom is om vanuit mijn luxe positie als Westerse vrouw, die de mogelijkheden heeft om ‘het allemaal te hebben en te doen; het gelukkige huwelijk – de gezonde kids en een eigen bedrijf’ ook echt de wereld net dat ietsje beter te maken. Dat is ook het idee achter de Gaspard shop, met producten gemaakt door moeders die niet in dezelfde ideale omstandigheden geboren zijn. Verder hoop ik heel fijne contacten te blijven maken met andere gepassioneerde ondernemers, en feestjes.
o-travel
Als afsluiter, het meest magische moment dat jullie hebben mogen beleven, tijdens de job?
Tijdens de voorbereiding van een ‘wedding under the stars’ in de serre van een boomkwekerij enkele weken geleden. Zeer laat ’s avonds in een jeep door een gigantische boomgaard rijden op zoek naar een rotsblok van een paar ton die perfect zou passen in het decor van huwelijksfeest in de serre van die boomkwekerij. Dat zijn de momenten waarop dat ‘living the dream’-gevoel heel sterk is.
Meer weten over de leuke ideeën van deze dames? Neem alvast een kijkje op de site, Facebook en/of Instagram. Je doet alvast heel wat inspiratie op en ze regelen het met plezier en tot in de puntjes voor je!

You May Also Like

Yasmine Boukkra l Doet ons smelten als melkchocolade…

We geven het toe, we ontbreken soms wat kleur op de pagina’s van Whatmatters. ...

Jessica Lesca's killerbody gaan we nog vaak zien!

De tijd wij dachten dat Britse vrouwen zo lelijk als de nacht zijn lijkt ...

Hosting door Fraai