De diepte in met Cheyenne Lohnen

Soms denken we dat we beter ons bedje beter in Nederland kunnen zetten. Kunnen wij er wat aan doen, dat we minstens even populair zijn bij onze noorderburen, dan in eigen land. Nederland is natuurlijk een stukje groter, dat zal wel de verklaring zijn. Na een dikke 8 maand rondtoeren in Nederland kunnen we alvast stellen dat de dichtheid aan modellen en actrices er een stuk hoger ligt. Gezegend de Nederlands man dus. Gelukkig zijn wij er om ook de Belgische man af en toe een Nederlands pareltje te gunnen. Deze inleiding om maar te zeggen dat we met Cheyenne Lohnen weer een raspaardje aan de haak hebben geslagen. Een denkende geest, in een pittig lichaam en met talent. Wie weet horen we er in de toekomst nog wel heel wat van, maar nu eerst het relaas van het interview.

Cheyenne, kan je je niet alledaagse zelf even introduceren. Wie ben je?

IMG_3039a

Tja, wie ik ben ik? Dat vraag ik mezelf ook nog wel eens af. Ik kan in ieder geval wel zeggen dat ik een heel sociaal en open persoon ben met veel interesses en ambities. Ik wil dan ook altijd meer, groter en mooier. Je zou kunnen zeggen dat ik streef naar perfectie ondanks dat ik van mening ben dat het begrip perfectie niet bestaat. Ik krijg dan ook vaak te horen dat ik dingen moet accepteren zoals ze zijn. Maar ik heb vaak moeite met die gedachte want perfectionistisch zijn heeft ook zijn voordelen. Ik moet en zal namelijk niet stoppen totdat ik zeker weet dat ik het gewenste resultaat heb behaald. Ook ben ik van mening dat de toekomst in jouw eigen handen ligt. Als je iets maar graag genoeg wilt en er hard genoeg IMG_3026a-1voor werkt dan zal het naar je toe komen!

Cheyenne, we gaan NIET de diep psychologische toer op! Daar hebben we te lang voor in de wagen gezeten. Ben je al lang bezig met modellenwerk en acteren?

Ik ben eigenlijk pas volop bezig met acteren sinds afgelopen 2 jaar. Ik heb verschillende camera opdrachten gedaan en ben momenteel bezig met een acteer opleiding (artiest/ theater) te Amsterdam. Ook doe ik naast mijn opleiding en camera opdrachten nog een masterclass camera acteren in het weekend om uiteraard nog meer ervaring op te doen en mijn cv uit te breiden. Naast dit alles hou ik me ook nog veel bezig met presenteren en modellenwerk.

En toch nog tijd gevonden voor ons zooooo lief! Hoe heeft de microbe je te pakken gekregen?

Mijn motivatie om te gaan acteren gaat heel ver terug. Dus ik denk dat ik maar gewoon begin bij het begin. Toen ik 8 jaar oud was is mijn vader vertrokken naar Brazilië. Dat heeft mij toentertijd erg veel pijn gedaan en daardoor heb ik best wel heel erg vast gezeten in het uiten van mijn emoties voor een lange tijd. Dit gedrag was best wel ongewoon voor mij aangezien ik een erg uitgesproken en niet verlegen karakter heb dus mijn moeder vond dat ze hier iets aan moest doen om mij te helpen en dat deed ze ook. Ze had mij namelijk aangemeld voor musical lessen. Het acteren, zingen en dansen gaf mij weer het gevoel dat ik mijzelf kon zijn en dat ik mij niet langer hoefde te verstoppen. Vanaf dat moment ben ik gek geweest op acteren, zingen, dansen en alles wat in de buurt komt. Ondanks dat presenteren en modellenwerk er pas later bij zijn gekomen ben ik daar ook gek op om dezelfde reden.

Toch weer wat psychologie, maar kom in dit geval is het toegestaan. Sterk! Je hebt al heel wat van je karaktereigenschappen meegegeven, maar nog verdere bijzonderheden?

Mijn persoonlijke eigenschappen zijn zeker sociaal, uitgesproken en eerlijk zijn aangezien ik van mensen hou en graag praatjes maak alhoewel sommige mensen vinden dat ik te veel praat. Maar ja ik denk dan beter iemand die wat te vertellen heeft, dan iemand die niks zegt. Verder heb ik uitgesproken mening omdat ik vaak zeg (pakt meestal goed uit) en ben ik eerlijk. Je zal van mij dan ook niet horen dat, dat jurkje die je aan hebt o zo leuk staat als dat niet zo is.

When someone says you can’t, turn around and say watch me.

Ocharme die vriendinnen. Waarom moeten we je volgen op de social media?

Hoe ging dat ook al weer in die reclame: ‘Niet omdat het moet maar omdat het kan’.

Ik moet wel toegeven dat ik het wel erg leuk vind dat ik de laatste tijd meer volgers krijg/heb.

Beginnen ze ons nog te corrigeren ook, Jens waar zijn we mee bezig! Die vriend of vriendin van je moet wel een hele speciale zijn?

IMG_0595-2B2luikkopieT_resized-1

Vriend? Vriendin? Die heb ik momenteel niet. Een man in mijn optiek hoeft niet super romantisch te zijn, maar er moet zeker wel sprake zijn van een emotional and physical connection. Ook hou ik wel van mannen die wat bijdehand zijn en mij ook af en toe wat uit durven dagen.

Waarom verbaast ons dat niet! Nog?

De grootste tip: Wees niet onzeker! She is not out of your league. Stap op haar af en show her what you want. Verder: wees open en eerlijk en als dat allemaal niet werkt dan heb je altijd nog een laatste redmiddel genaamd: ‘chocolade’.

DSC_6727braun_resized-1

O, is het zoooo simpel? Heb je nog uitgesproken ambities, voor we weer naar de minder mondige Belgische dames trekken?

Mijn doel is om mij zoveel mogelijk creatief te ontwikkelen om uiteindelijk zelfstandig professioneel actrice/presentatrice te worden en daar ook van te kunnen leven. Verder zou ik mezelf ook graag in de toekomst willen verdiepen in theologie en culturele achtergronden aangezien ik dit echt super interessant vind.

Theologie begot, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Veel succes alvast Cheyenne! Wil je Cheyenne haar groeiende aanhang vervoegen? Neem dan een kijkje op Facebook en Instagram. Toevoegen is toegestaan. Ook op haar website kan je terecht. 

Special credits to: Fay Voskuil, Evelien van Rijn en Fons Langemijer voor de super foto’s! Check them out!

 
 
 
 
 
 

You May Also Like

Lenthe Stevens, uit de schaduw van haar zus Luna

Als we onze cijfers op Google Analytics sinds onze start ontleden en we gaan ...

Kendall Jenner schittert in nieuwe campagne Calvin Klein

Oogstrelend… We moeten eerlijk zijn…uren hebben we voor onze televisie gesleten tijdens ‘Keeping Up ...

Jeanine Gouwens, zelfstandig en ondernemend!

Verstand komt met de jaren zeggen ze wel eens. Bij de Whatmatters redactie was ...

Hosting door Fraai