Celine Koenraads, een sterk staaltje Nederlandse wilskracht

Dat Whatmatters ondertussen elke veldweg in Nederland kent, dat hoeven we de trouwe lezers van de ‘babes-rubriek’ uiteraard niet meer te vertellen. Maar soms kan het ook meezitten en spotten we een ravissante deerne net over de grens. Of dat dachten we toch … Loop je op een boogscheut van Antwerpen, in Breda, Celine tegen het lijf, blijkt ze er gewoon op bezoek te zijn en ondertussen in Rotterdam te hokken. Niet het einde van de wereld, maar toch weer net even wat verder dan Breda.
Soit er zijn oncomfortabel plekken dan de BMW Cabrio van Jens, dus wij weer richting in onze noorderburen voor een gesprek met Celine Koenraads.
Hoi Celine, ‘you know the drill’, wie ben je?
Ik ben Celine, 19 jaar en kom uit Breda. Ik woon nu zelf in Rotterdam en doe daar ook een professionele dansopleiding. Naast dansen en lesgeven liggen mijn interesses voornamelijk in fitness en voeding. Momenteel doe ik ook een thuisstudie Sportvoeding ernaast.
14203478_1076683012427287_1992147288_o
Jens, we hebben een danser! Doe je dat al lang?
Ik ben 3 jaar geleden gestart om fit te worden. Ik fitness 3x per week en in vakanties 5x. Ik dans al sinds ik een jaar of 3-4 ben. Hiermee ben ik begonnen met een amateurdansschool en zit ik nu in mijn 3e jaar van het Albeda Dans College, waarbij ik ongeveer 4 uur per dag train. Ik geef nu 2x per week hiphop lessen in Breda.
Van zoveel fysiek kunnen wij enkel nog dromen? Waarom ben je zo fanatiek?
14159743_1076682995760622_1621638946_nIk heb al heel mijn leven overgewicht gehad en ben hier ook mee gepest. De gevolgen hiervan waren 2 eetstoornissen en een depressie. Uiteindelijk is er een knop om gegaan, ben ik de fitness in gestapt en heb mezelf verdiept in voeding. Ik ben toen 15kg afgevallen. Na deze overwinningen is fitness en voeding ook mijn passie geworden en ben ik er dagelijks mee bezig. Het is moeilijk om niet terug te vallen in obsessie over voeding/fitness/uiterlijk en het toch strikt te houden, maar ik heb het nu wel onder de knie. Dansen is er sinds kleins af aan eigenlijk in gegroeid en is het ontwikkelt als een soort kunstvorm. Ik vind het heerlijk wanneer je de muziek of emotie over kan brengen in dans. Het kan ook best pittig zijn, maar dat geeft uiteindelijk vaak wel een lekker gevoel.
 
Bij zo een verhaal pinken we spontaan een traantje weg. Wat een voorbeeld! Jammer genoeg hebben wij het ritmegevoel van een dove mol. Wat zijn je voornaamste karaktertrekjes?
Ik ben een perfectionist wanneer het over mezelf gaat, wat niet altijd goed is natuurlijk, maar het geeft me wel de mogelijkheid om nooit zonder doelen te zitten. Ik ben altijd erg gedisciplineerd en begripvol met een luisterend oor. Ik kan op z’n tijd ook enorm eigenwijs zijn. En ben ik, ondanks dat ik 99% gezond eet, een lekkere eter.
 

Wake up with determination, go to bed with satisfaction.

 
Een lekkere eter begot, zo zouden we onszelf ook omschrijven. Is het ook de moeite om je te volgen op de social media?
14171959_1076683002427288_1073034855_n
Tuurlijk! Ik ben vooral aan het uitbreiden via Instagram: celine_cme.fit . Ik post vaak quotes, tips, wat ik doe op een dag, fitness filmpjes of uitleg, soms een receptje en beantwoord altijd graag vragen van mensen. Ik wil hiermee meer gaan netwerken en uiteindelijk een echte blog opstarten, waaronder ik online coaching in voeding ga geven.
Bon, dan bel je ons maar, online coaching kunnen we wel gebruiken. Ga je ons verrassen met een vriend?
Nee hoor, op dit moment is er geen. Hebben jullie nog iemand volwassen, begrip- en respectvol in de aanbieding?
Even denken …euuh, nee sorry. Nog een tip voor mannen?
Ja, behandel iedereen met respect en zonder vooroordeel. En pak NIET MEER GEWICHTEN DAN JE AANKAN IN DE GYM! En geniet van het leven.
Met onze 5kg houden we ons alvast keurig aan je gebod! Nog een favoriete plek waar je gaat stappen
Ik vind Gauchos een erg lekker restaurant! Het is Argentijns en best prijzig. Dus als je wat minder uit wilt geven zou ik lekker naar de Italiaan Vapiano gaan. Ik vind het heerlijk om naar het strand te gaan om uit te waaien, zonnen of even mezelf te resetten. Mijn guilty pleasures zijn toch wel een schoarmapizza met knoflooksaus van Domino’s of een Peanutbutter Cup Ben en Jerry’s!


Jens, had jij de knoflookgeur ook al geroken? Wat wil je nog bereiken Celine?
14171960_1076682992427289_581103953_nBinnen nu en een jaar heb ik mijn diploma als (sport)voedingsadviseur en ga ik mijn eigen bedrijfje in online coaching starten. Dit doe ik via mijn blog die ik dan ga starten of al heb gestart. Na dit jaar moet ik nog 1 jaar afmaken op mijn dansopleiding en ga ik ook als freelancer aan de slag als professioneel danser en blijf ik graag lesgeven. Hiernaast wil ik nog erg graag reizen! Ik wil sowieso nog LA en een boeddhistische tempel opzoeken.
Kan je toch gewoon bloggen over LA en die tempel. Misschien is er wel een boeddhistische tempel in LA? Soit! Bedankt voor je tijd Celine en we wensen je alvast veel succes met je eigen bedrijfje!
Celine volg je op Instagram
 
 

You May Also Like

Finaliste Miss Ocean Couture: Fatimah Keshinro

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Deze Instagrampagina mag je als echte vent niet missen! (Foto's)

Als het Instaproof is…is het ook SFW! Puriteins Facebook of Instagram bant naakt…Toch zijn ...

Kennen jullie Fajah Lourens al? Na deze hete clip wel!

Wie kent er Fajah Lourens al? Misschien ken je haar wel onder haar artiestennaam ...

Hosting door Fraai