Veerkrachtig met de Timberland Sensorfex

Wie bij Timberland, aan de illustere Amerikaanse zanger met enkele hits denkt, heeft uiteraard gelijk, maar wij gaan het hier deze keer over het schoenen- en kledingmerk hebben. Prioriteiten stellen, noemen ze het.

Sensorflex Amherst

49330-nautical-by-nature-2615-rt-flat-grade
Een tijde geleden brachten ze de Sensorflex Amherst collectie op de mark. Modellen die we wel weten te pruimen. Dat Timberland weet hoe ze na 40 jaar een kwalitatieve schoen moeten fabriceren, dat staat als een paal boven water, maar de Sensorflex Amherst modellen neigen ook nog eens naar streetwear. Je vindt in deze nieuwe collectie zowel low- als high tops, allemaal voorzien van een 3-laags Sensorflex systeem. Niet dat je nu gelijk het record van Nafi Thiam gaat breken, maar deze laag geeft je wel de nodige veerkracht, stabiliteit en demping


Of je de schoen nu wil combineren met een strak pak of liever wat meer casual voor de dag komt, de Sensorflex Amherst is een manusje van alles.
Er is zowel aan de mannen als de vrouwen gedacht, voor beide is er een collectie. Deze modellen kan je bekijken en bestellen op de site.

You May Also Like

Ga de zon tegemoet in deze Paul Smith zonnebril!

Wat heb je nodig op een zonnige dag? Naast een vrije dag, iets fris ...

Bruut geweld! Dit is de duurste Harley ever!

Het hoeft niet altijd op vier wielen te zijn!  Terwijl wij eigenlijk wel dromen ...

Vandaag is rood … de kleur van haar sneakers

Wil je eens met origineel Valentijnscadeau op de proppen komen of krijg je het ...

Hosting door Fraai