Veerkrachtig met de Timberland Sensorfex

Wie bij Timberland, aan de illustere Amerikaanse zanger met enkele hits denkt, heeft uiteraard gelijk, maar wij gaan het hier deze keer over het schoenen- en kledingmerk hebben. Prioriteiten stellen, noemen ze het.

Sensorflex Amherst

49330-nautical-by-nature-2615-rt-flat-grade
Een tijde geleden brachten ze de Sensorflex Amherst collectie op de mark. Modellen die we wel weten te pruimen. Dat Timberland weet hoe ze na 40 jaar een kwalitatieve schoen moeten fabriceren, dat staat als een paal boven water, maar de Sensorflex Amherst modellen neigen ook nog eens naar streetwear. Je vindt in deze nieuwe collectie zowel low- als high tops, allemaal voorzien van een 3-laags Sensorflex systeem. Niet dat je nu gelijk het record van Nafi Thiam gaat breken, maar deze laag geeft je wel de nodige veerkracht, stabiliteit en demping


Of je de schoen nu wil combineren met een strak pak of liever wat meer casual voor de dag komt, de Sensorflex Amherst is een manusje van alles.
Er is zowel aan de mannen als de vrouwen gedacht, voor beide is er een collectie. Deze modellen kan je bekijken en bestellen op de site.

You May Also Like

Relatief onbekend, maar ZEER geliefd

Elke dag ontstaat er wel ergens ter wereld een nieuw sneakermerk , het ene ...

Deens design aan je voeten

Omdat het niet altijd de wereldberoemde merken moeten zijn (en oké, ook willen bewijzen ...

De beestige armbanden van VURLES!

Gelukkig is er Instagram, anders hadden we Vurles misschien nooit ontdekt. Nochtans hokken deze ...

Hosting door Fraai