Kazbrella: Gedaan met lekken op een ander!

Nu de zonnige dagen ongetwijfeld weer bijna geteld zijn in België, en we binnenkort weer massaal de truien uit de kast kunnen halen, komt in ons landje, een paraplu altijd van pas. Een plensbui op tijd en stond hoort er hier nu eenmaal bij. Nu is een paraplu meestal een doodgewoon voorwerp, waar je als man, niet echt een verschil mee kan maken. Die tijd is voorbij, met de Kazbrella, kan je je zelfs onderscheiden met je paraplu! 

12063580_925427157511352_2141554844045117494_n

Gepatenteerd en anders

De Kazebrella beschikt over een gepatenteerd mechanische, die de nattigheid aan de binnenkant van je paraplu houdt en er toch voor zorgt dat je je paraplu zelfs in een kleine ruimte kan openen. Niet echt duidelijk? Klopt! Bekijk het filmpje en alles wordt helder. De tijd dat je alsnog zeiknat was omdat je de paraplu moest sluiten, is alvast volkomen verleden tijd. 

Het komt er gewoon op neer dat je niet meer staat te lekken met je gebruikte paraplu, want je deze opent binnenste buiten. Bovendien weerstaat de Kazbrella, volgens de makers zelfs een klein stormpje. Als er een tornado passeert zouden we hem toch gewoon dicht houden. Waarom? De Kazbrella is namelijk niet echt goedkoop. Voor een exemplaar op Kickstarter, mag je toch rekenen op 35 Britse Pond. We mogen dus onze knuistjes kussen, want dankzij de Brexit is dit toch iets voordeliger. 

12628446_962996503754417_3494782145567036179_o

Meer over de Kazbrella kom je hier te weten. 

Facebook / Instagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

De ideale selfie-drone verkocht door Apple!

Produceert Apple nu ook drones? Nee, dat niet maar ze werken wel samen met ...

Apple pakt uit met iPhone 8, 8 Plus en X!

Het moment dat de eerste bladeren van de bomen beginnen vallen, is het meestal ...

Reparatiekosten iPhone X swingen de pan uit

Aangezien wij kerels zijn die wel van technische snufjes houden en dus ook steeds ...

Hosting door Fraai