In Sint-Niklaas heerst King George!

king-george-cafe-300x300

Een creatief communicatiebureau dat een café opent … bijzonder, maar dan mag je natuurlijk een pareltje verwachten! Met het King George Café in Sint-Niklaas, hebben deze creatievelingen alvast wat prachtigs gerealiseerd. 

Of het nu de marmeren toog van meer dan 10 meter, het gedeelte dat wel wat weg heeft van een bibliotheek of het stuk is met bloemenprints en exotische planten, wij zijn er nog niet uit, maar overtuigen doet het geheel wel. Chapeau voor de ontwerpers van dit café. We zouden kunnen zeggen dat het aanvoelt als thuiskomen, maar jammer genoeg wonen wij niet zo mooi. Het loon op de Whatmatters redactie is bijzonder karig (leugenaars, nvdr.). 

In dit café kan je de hele dag terecht voor een kopje koffie, een lunch of een aperitiefje. Ook de taart mag je zeker niet aan je laten voorbijgaan. 

kg-cafe-mill-500x281

Dit café is een onderdeel van “The House of King George”, een plek van meer dan 1.000m2 in een voormalige tapijtfabriek. Naast het café vind je hier ook nog een conceptstore vol met design- en interieurspullen, meeting rooms en een evenementenhal. En uiteraard The Mad Creative Agency King George. Ruimte genoeg dus om ideeën op te doen, bij te praten of een lekker hapje te eten. 

Of je nu inspiratie wil opdoen, lekker wil lunchen of gewoon je woonst wil volstouwen met de leukste spullen, hier zit je dus altijd goed. Wij hebben alvast weer een extra plekje buiten Antwerpen gevonden, vol met gelijkgestemde zielen en fijne koffie 

Meer info vind je op de site, Facebook en Instagram 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Whatmatters Travel: Dit is het meest fotogenieke hotel ter wereld

Er mag royaal met # gegooid worden!  De vakantie komt eraan, of is voor ...

BARDIN: een nieuwe instaproof hotspot in Antwerpen

Is het maar een indruk of komen er tegenwoordig minder hotspots bij dan een ...

Fashion Weekendtip: Boutique Island @ The Lakehouse Stekene

When music meets Fashion… Waar wij te vinden zijn dit weekend? Op veel plaatsen ...

Hosting door Fraai