Een echt underground kunstenfestival!

logo_wunderground

Als je underground nogal redelijk letterlijk neemt, waar beland je dan? Juist, in de metro en dat mag de Brusselse zijn, de perfecte locatie voor het underground kunstenfestival #Wunderground.

charlemagne_palestine

MIVB wordt 40

De MIVB – de Brusselse vervoersmaatschappij –  wordt 40 jaar en viert dat op gepaste wijze. Van 16 tot en met 25 september wordt er een grootse ondergrondse kunstgalerij georganiseerd met niet minder dan 19 binnen- en buitenlandse artiesten. Street art, illustratie, graffiti en dans zullen er de perfecte mix vormen. En als je er dan toch bent, neem ook boven eens een kijkje, Brussel schijnt de moeite te zijn. 

jaques_charlier

De 19 Brusselse metrostations vormen dagenlang het decor en moeten de stad qua imago een boost geven. Een greep uit de artiesten? Marlies DC, Nairone en Jacques Charlier, zijn maar 3 namen die deelnemen. Nee, ons zijn ze ook niet bekend, maar we hebben dat afgelopen tijd dan ook bitter weinig tijd voor cultuur gehad, mea culpa!

marlies_dc

Alle info kan je op de website vinden en dit event is volledig gratis. Duik dus eens een weekje de Brusselse ondergrond in en geniet van de kunst.
FacebookInstagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Naar de vernieuwde Club Med op de Malediven

We weten natuurlijk niet hoe het bij jullie zit, maar wij dromen in elk ...

Fyre Festival, festivallen met topmodellen!

We zijn nog maar twee dagen terug van Snowbombing festival in Mayrhofen Oostenrijk of ...

4 Belgische café's die bij de beste ter wereld horen!

Waar tot voor enkele jaren de bar niet fancy genoeg kon zijn, zijn we ...