Soul food, de hele dag door

 

13244724_1738452679710943_9106664983195992870_n

Ontbijt- lunch en koffiezaken, je kan in Antwerpen, de hoek niet omslaan of er is er wel eentje. Opvallen tussen de massa is dan ook niet evident, maar uw Whatmatters redactie moet ergens werken natuurlijk. Af en toe slaagt een zaak er toch nog in te verrassen en laat ons BARCHEL daar gerust toe rekenen.

Heerlijk licht

Licht, open, hout en marmer voeren de boventoon en brengen je gelijk in de juiste ‘ontspannen’ sfeer. Bij Barchel kan je een hele dag binnenlopen, ‘s morgens voor een ontbijt, daarna de lunch en blijf gerust zitten voor het aperitief. De uren vervliegen hier in sneltempo en efficiënt werken is vaak ook geen prioriteit.Tussendoor geniet je trouwens van heerlijke koffie, die ook nog eens leuk wordt gepresenteerd.

 

Maar de zaak gaat nog een stuk verder: foodies en smulpapen komen hier aan hun trekken met bagels, advocadotoasts, slaatjes en nog veel meer. Dit geweldig ingericht oud herenhuis, zal al snel aanvoelen als je 2de thuis. En de naam? De 2 dames achter Barchel zijn Charlotte en Ellen ,de rest vogel je zelf wel uit waarschijnlijk?

13240689_1738455753043969_4578661639164728426_n

De zaak die opende op 31 mei wist al heel de zomer lang heel wat Antwerpenaars, bloggers en andere rekels te verleiden. Ben je er nog niet geweest? Zeker eens doen, je vriendin zal je ontzettend dankbaar zijn voor het Instagram of Pinterest momentje.

Come for the eye candy, stay for the soul food

Op de website is momenteel nog niet bijster veel te vinden, dus neem een kijkje op Instagram of Facebook als je meer wil weten over deze fijne zaak, niet ver van het Antwerpse stadspark.

https://www.instagram.com/p/BHT3KeYg5bo/?taken-by=barchel_antwerp

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Kijk eens mee in de potten van Fleur de Sel

Ok we hadden al :De beste Hobbykok, SOS Piet, Komen eten, Pop-up restaurant en ...

Allemaal naar de Rooftop

Eerlijk we mijden meubelwinkels als de pest. Veel te lang rondslenteren, vaak nogal suffige ...

Pak eens een NIGHT SHIFT mee dit weekend

Misschien heb je al wel van het leuke concept NIGHT SHIFT gehoord? 5 jaar ...