Kamal laat je lachen: LEBOWSKI'S

Alex Agnew, Michael Van Peel, Kamal Kharmach, we hoeven jullie waarschijnlijk niet te vertellen wie dat zijn … En anders: stand-up comedians, de favoriete soort van de Whatmatters redactie. Diep vanbinnen denkt onderstaande redacteur trouwens dat hij zelf een halve stand-up comedian, is maar een mens kan zich schromelijk vergissen natuurlijk. Doch als iemand interesse heeft, neem gerust contact op met de Whatmatters redactie voor boekingen. 

14257459_292709961107470_6925231748945565934_o

Kamal opent Lebowski’s

Die laatste Kamal Kharmach, bekend als de kerel die van oversized naar tenger ging (120 kg afgevallen), wat een prestatie overigens, en in de Slimste Mens heel wat sympathie wist op te wekken, besloot wat te doen aan het onderaanbod aan comedy clubs in Antwerpen/België. Kamal opende dan ook recent in  Berchem LEBOWSKI’S, op de plek van het vroegere Café des Arts. Drie comedy avonden per week is wat ze beloven, maar je kan er ook gewoon overdag terecht. 

Samen met 3 zakenpartners wil Kamal van Lebowski’s, dé comedy club van Antwerpen maken. Wat niet zo heel moeilijk zal zijn, want buiten The Joker schiet ons niet direct een andere te binnen. Donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond klimmen stand-up comedians uit het binnen- en buitenland op het podium, en daar kan je maar beter af en toe eens bijzijn. Niets beter om mee te zijn met de actualiteit en nog op een leukere manier dan het nieuws kijken ook. 

13091950_220355088342958_1134805117325404522_n

Wil je eens een avondje meepikken in een artdeco-interieur uit de 20, neem dan een kijkje op de site. Daar vind je uiteraard ook de programmatie. Ook overdag kan je er terecht voor een kopje koffie of een lunch.

Ook op Facebook en Instagram blijf je op de hoogte.

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

5 (bier)cafés om van te snoepen

De trouwe lezer van Whatmatters weet het al: wij zijn geen echte bierdrinkers. Wat ...

De ballen van Whatmatters

We denken graag dat we mannen met ballen zijn bij Whatmatters (not, nvdr.). Daarnaast ...

De 5 beste restaurants ter wereld (en nee, dat zeggen niet wij…)

Smulpapen als we zijn kunnen we je natuurlijk geen artikel onthouden over de beste ...

Hosting door Fraai