Next level ondergoed van Björn Borg

Er was een tijd, dat niemand zijn broek naar beneden kon stropen, of je zag een Björn Borg boxershort tevoorschijn komen. Nu onderstaande redacteur niet meer voetbalt, zie ik nog weinig broeken gestroopt worden, dus of dit nog het geval is, ik heb er geen idee meer van. Vast staat wel, dat dit merk in enkele jaren tijd een stevig marktaandeel wist binnen te rijven. Chapeau!

Om dit marktleiderschap te behouden, moeten de deksels rekels natuurlijk blijven innoveren, en dat is exact wat ze doen met de Performance Underwear collectie.

14241665_10154177793409597_3117557980280993447_o

Next level ondergoed

Mannen, mogen dit najaar, dan ook 3 nieuwe modellen verwachten. Ondergoed dat atletische prestaties bevordert, al vermoed ik niet dat ze bedprestaties in gedachten hebben. Dat zou pas innoveren zijn! Het ondergoed beïnvloedt in elk geval de thermische balans van je lichaam. Aangezien er geen katoen wordt gebruikt, heb je ook geen last van ondergoed dat nat en zwaar wordt. Droge ballen, heerlijk! Er zijn geen schurende naden, meer ventilatie en er is zelfs een boxer met winddichte panelen aan de voorkant. Kwestie van je dikke vriend, geen bronchitis te laten oplopen, tijdens een sprint waarschijnlijk.

14212625_10154162907544597_6284427814915311366_n

Niet minder dan 3 jaar is het ondergoed getest en er wordt dan ook een perfecte pasvorm beloofd. Wij zijn alvast benieuwd en hopen dat deze boxers ons tot grootste prestaties aanzetten. Al zullen we dan alsnog moeten trainen, vrezen we op de Whatmatters redactie.

De prijzen van de collectie schommelen tussen de 20 en de 50 euro en zijn op de site verkrijgbaar. Uiteraard kan je ook terecht in de Björn Borg shops.

Facebook – Instagram

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

LAATSTE KANS: Schrijf je nu in voor de Highland Games in Mortsel!

Haal die kilt uit de kast, laat je boxershort er maar in en maak ...

budget-holiday

De Whatmatters & La Vie en C budget travel challenge

HET moment van het jaar is wederom aangebroken. De periode waar iedere werkende (en ...

Antwerpen ontdekken met een oldtimer!

Als grote promotors van de stad Antwerpen hebben we jullie al eens de Shitty ...

Hosting door Fraai