Beam on my arm, Scotty!

Bij Whatmatters hebben we nooit echt hoog opgelopen met science fiction. Star Wars, Star Trek, het zal allemaal wel. Beide voetjes op de grond is al gek genoeg. Je smartphone scherm op de huid van je arm projecteren, komt echter al aardig in de buurt. Iets wat perfect mogelijk is met de Cicret armband. Beam me up Scotty!

Je smartphone scherm op je arm

10858467_428336424007044_452887343572956572_n

Nu is het scherm op je arm projecteren één ding, maar het daar kunnen bedienen, is nog een hele stap verder. En toch is het dat wat de Cicret armband beloofd.

Het project is momenteel in volle ontwikkeling en is nog helemaal niet gerealiseerd, maar het ophalen van funding is alvast gestart. De armband belooft dat je je social media kan checken, de weg kan vinden en je mails lezen, en dat allemaal op je arm. Met een herlaadbare batterij, werkt deze armband zowel voor de iPhone als Android en kan het ding ook nog eens tegen water. Let wel, dit project gaat al sinds 2014 mee, al een heel tijdje dus. 

donate_mobile_header

Aangezien het doel van de funding bereikt is, gaat deze armband binnenkort ook effectief in prodcutie. Ook jij kan het project hier nog steunen en voor 250 roebeltjes je helemaal Captain Kirk wanen. Tegen eind 2016 zou je je Cicret moeten ontvangen.

Meer kom je alvast te weten op de site van Cicret.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Samsung GEAR ICONX

Bij Whatmatters lopen we wat af. Vroeger mocht dat al eens achter vrouwen zijn, ...

De Matrix PowerWatch werkt om lichaamswarmte!

Waar we ons bij onze smartphone en andere technische snufjes het meest aan ergeren? ...

Redopapers geeft misprints een uniek tweede leven

Ik moet iets bekennen: ik ben zot van papieren boekjes. Van notitieboekjes, pennen en ...

Hosting door Fraai