Jet-boarden in Nieuw-Zeeland

Ok, Nieuw-Zeeland is dan misschien niet echt bij de deur, voor een kick moet je af en toe toch wat over hebben, nee? En heb je toch niet direct zin in een hele lang tocht, zet de Shotover experience dan zeker op je bucket list. Je zal er geen spijt van hebben!

Wat je je erbij kan voorstellen?

Rafting, maar dan anders. Je scheurt met een jet-boat loeihard over ondiepe wateren, door smalle ravijnen, omring door bossen. Adrenaline gegarandeerd! Om niet al te veel ongelukken te hebben – al zijn er al wel mensen gesneuveld – worden deze jet-boats bestuurd door ervaren stuurmannen. Wil je zelf dus de Schumacher uithangen, dan kan je het schudden.

Nieuw is het niet want al in 1950 werd de eerste gebouwd, al was dat eerder uit praktische overwegingen. De spannendste tripjes vind je ondertussen in de buurt van Queenstown. Bereid je voor op een spannend tochtje en een snelheid van om en bij de 100 km/u.

Hier kan je alvast een tripje boekje.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Jetpack Skiën…iets voor ons?

Nog drie weken te gaan en onze redactie zit op uitnodiging in het Oostenrijkse ...

Feestelijke Foodpairing: oesters x gin

We mogen dan culinaire smulpapen en bon vivants zijn bij Whatmatters, in de keuken ...

De wonderlijke kracht van X-Gin

Of we van cadeautjes houden bij Whatmatters? Nou en of! Toen er spontaan een ...

Hosting door Fraai