Jeudi? Gelukkige donderdag!

JEUDI

In onze jonge tijd was er zoiets als een ‘Gelukkige donderdag’. Nu ja, jonge tijd, tot 3 jaar geleden, was ondergetekende redacteur eigenlijk elke dag/avond/nacht van de week wel in een horeca etablissement te vinden. Maar ‘Gelukkige donderdag’ was de avond om met alle vrienden samen te komen en meestal eerst La Suite in te duiken en vervolgens Maritme af te breken. Dat waren tijden!

Carré op donderdag

01_fb_1jaarJEUDI(1)

Ook over een nachtje Carré, inclusief het op dak zitten van een rijdende wagen op de A12, is er een verhaal, maar dat hou ik voor later. Wat je nu moet weten is dat het concept JEUDI vanaf donderdag 8 september terug is. Een stevige afterwork party, waar netwerken en plezier centraal staan. Schuren tegen collega’s is toegestaan, doch: zorg dat je het thuis kan uitleggen.

Verwacht niks al te spectaculairs, maar een fijn dansmomentje voor 25-plussers. Op een donderdag moet het toch niet meer zijn? Hier vind je niet de reguliere feestneuzen, maar de hardwerkende loonslaven, die er dan ook oprecht van genieten dat ze nog eens buitenkomen. Opportuniteiten, die de Whatmatters redactie vroeger niet vaak onbenut liet. Correctie: Jens wel.

jeudi (1)

Op tijd thuis

Vanaf 19u kan je in Carré terecht en om 1u30 sluiten genadeloos de deuren. Op de site tik je in VVK voor 15 euro een ticketje op kop, aan de kassa tel je 18 euro neer.

Neem alvast een kijkje op de site en kom volledig in de sfeer. Ongetwijfeld tot één of andere donderdag. Ik heb zo het gevoel dat er nog wel eens een ‘Gelukkige donderdag’ zit aan te komen!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Noors in Antwerpen

Nieuwe zaken die openen, we hebben er een neus voor bij Whatmatters. Of gewoon ...

5 duurste resto's ter wereld

Ok, we gaan best wel eens graag in een bekroond restaurant tafelen en dan ...

Hosting door Fraai