Heresy, grafisch design op je kleding

Bij Whatmatters hebben we een neus voor nieuwe mode. Beide redacteurs hebben dan ook een vrij aanzienlijk exemplaar, dus zo verwonderlijk is dat niet. Struinend door Londen, botsten we op HERESY, een Brits label met de focus op grafisch ontwerp.

Focus op illustraties

Veel informatie valt er nog niet op te diepen over het label, maar vast staat dat 2 grafisch ontwerpers/illustratoren hun passie voor design te combineren, met hun passie voor mode. WIJ hoeven er dan alvast geen TEKENING bij te maken (let op de woordspeling, nvdr.), dat de afbeeldingen de blikvanger zijn. Waar veel van de huidige labels zich nogal eens bezondigen aan het gebruik van minderwaardig textiel, kiezen deze heren voor hoogwaardige cut & sew items, die je outfit net dat tikkeltje extra geven.

14107715_1373019702712320_3381957600492360714_o

De heren gebruiken hun inspiratie en grafisch talent met plezier op hun t-shirt, dat is alvast duidelijk. Voor de wintercollectie 2016 haalde de heren hun inspiratie uit de Zuid-Amerikaanse folklore. Verwacht echter geen overdadig kleurenportret, maar monochroom ogende stuks.

De collectie shop je online op de site, maar is ook te vinden bij freshcotton. Meer beelden van de collectie vind je op Facebook of Instagram.

10655306_932370653443896_845925664460546168_o

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

MR MARVIS houdt het kort

Als de zon komt piepen zoals de afgelopen dagen en de ene stijlmisser nog ...

Bolas: Voor mannen met ballen

“Elke dag wisselen”, dat is vaak de enige boodschap die mannen meekrijgen als het ...

Kamping Kitsch Club pakt uit met een eigen t-shirtlijn!

Ons favoriete festival op betrekkelijk kleine schaal? Doe ons dan Kamping Kitsch Club maar. ...

Hosting door Fraai