Berkeley International, daten op niveau!

 

Berkeley-International-LogoJa, er is Facebook en ook Whatsapp en Snapchat bieden mogelijkheden. Uiteraard kan je op Tinder een scharrel scoren, maar als je wat roebels te spenderen hebt en op zoek bent naar een serieuze relatie, dan pak je het best anders aan. Voor die doelgroep met een topjob en centjes, maar zonder al te veel tijd, is er gelukkig de ‘High Class Matchmaking Agency’ Berkeley International. Dat wij daar in onze single tijd nooit gebruik van hebben gemaakt, hoewel … Tinder heeft ons ook wel wat plezier gebracht en als ze onze bankrekening hadden opgevraagd, hadden we sowieso moeten passen.

Daten op niveau

Berkeley International heeft zijn hoofdzetel in Londen, maar ook in Brussel is er een agentschap. Het doelpubliek? Financieel onafhankelijke, succesvolle singles, die wegens succes geen tijd hebben om op zoek te gaan naar een partner. In België staan de professionele matchmakers Geneviève Heintz en Annemieke Dubois aan het roer en met succes blijkbaar.

Berkeley-International

Hoe pakken ze het aan?

Berkeley_InternationalNee, hier ga je uiteraard niet met apps zitten klooien. De enige app op het toestel van deze doelgroep is waarschijnlijk toch de rechtstreekse link met hun vermogensbeheerder. Ok, we overdrijven misschien een beetje. Beide dames gaan actief op zoek naar de geschikte partner en dat doen ze ook buiten de landsgrenzen. Berkeley behoort niet voor niets tot een internationaal netwerk. Deze geschikte kandidates worden met de hand geselecteerd, dus verwacht geen fotolijsten of openbare profielen. De leden van Berkeley International laten je discreet en op maat daten.

DUS, heb je wel een topjob maar geen partner, dan zou dit bureau je wel eens de oplossing kunnen aanreiken. Ze filteren de golddiggers vakkundig er tussenuit en zoeken de perfecte match. We zien het op Tinder nog niet zo snel gebeuren.

Meer weten over de dienstverlening? Neem een kijkje op de site

 

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Xavies’ Granola: op en top Belgische granola

Nee, supergezonde rekels zullen we nooit worden op de Whatmatters redactie, daarvoor is ons ...

4 redenen waarom jij en je lief samen voetbal MOETEN kijken!

Wie heeft er ook ooit geprobeerd de buitenspelregels proberen uit te leggen aan zijn ...

ANNIE, I'M NOT YOUR DADDY (sugar dating in België)

Sugardating in België (part I) Wie anders dan Kid Creole & The Coconuts konden ...

Hosting door Fraai