50 jaar? Dat verdient een exclusieve humidor!

De eerste keer dat uw redactielid een sigaar tussen de lippen namen, was na een gewonnen voetbalwedstrijd, in een voetbalcompetitie die echt niet gek veel voorstelde. Verder is dat niet echt relevant, wel het feit dat ik quasi groen verkleurde. Inhaleren was blijkbaar niet echt de bedoeling, of toch op zijn minst niet tot op de bodem van de longen. Lesje geleerd!

De echte kenner kan niet alleen genieten van een sigaar, hij behandelt deze ook met liefde en bewaart deze in een mooie humidor. Kwestie van optimaal te kunnen genieten tijdens het lurken.

Cohiba-50-Aniversario-Humidor-006

Hip hip hoera: 50!

Ter viering van het 50-jarige bestaan van de twee Cubaanse mastodonten Cohiba en Cubacigar lanceren de 2 deugenieten een wel heel exclusieve humidor. De humidor herbergt niet minder dan 50 sigaren en is voorzien van 24-karaats gouden tabaksbladeren. Deze humidor van Cubacigar Benelux is met de hand gemaakt en voorzien van een performant luchtbevochtigingsysteem.

De humidors uit ebbenhout zijn vervaardigd in atelier Elie Blue in Parijs en zijn gevuld met 50 long fillers, sigaren waar 5 verschillende soorten tabaksbladeren voor nodig zijn. Om maar te stellen dat je deze sigaren niet verdampt als was het een pakje Houston van Aldi.

Cohiba-50-Aniversario-Front

Naast de grote, wordt er ook nog een kleine reishumidor, een etui en een asbak voorzien voor 5 sigaren. Hoef je niet elk keer die hele  kast op je rug te nemen. Helemaal te gek wordt het als je weet dat je de temperatuur vanop afstand kan regelen met de smartphone. Schat, zet je de sigaren al even koud?

De Cohiba 50 Aniversario humidor is genummerd en heb je al voor amper 200.000 roebeltjes, en nee, we hebben geen nulletje gemist. Daar kan je de humidor wel voor laten personaliseren met je naam.

Interesse? Neem dan gerust contact op met Cubacigar Benelux, ze vertellen je er alles over!

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Mme Bovary heeft het

Zin om jezelf of je vriendin/bijslaapje/vrouw eens te verwennen? Maar te lui om de ...

Eat Wings: de eerste Buffalo Chicken Wings zaak in België!

Ben jij ook helemaal gek van Chicken Wings? Maar dan wel de echte Buffalo ...

Omdat wijn op temperatuur écht wel een verschil maakt: Kelvin

Geloof ons als we zeggen dat de temperatuur van de wijn een hemelsbreed verschil ...

Hosting door Fraai