Veerkrachtig met de Timberland Sensorfex

Wie bij Timberland, aan de illustere Amerikaanse zanger met enkele hits denkt, heeft uiteraard gelijk, maar wij gaan het hier deze keer over het schoenen- en kledingmerk hebben. Prioriteiten stellen, noemen ze het.

Sensorflex Amherst

49330-nautical-by-nature-2615-rt-flat-grade

Een tijde geleden brachten ze de Sensorflex Amherst collectie op de mark. Modellen die we wel weten te pruimen. Dat Timberland weet hoe ze na 40 jaar een kwalitatieve schoen moeten fabriceren, dat staat als een paal boven water, maar de Sensorflex Amherst modellen neigen ook nog eens naar streetwear. Je vindt in deze nieuwe collectie zowel low- als high tops, allemaal voorzien van een 3-laags Sensorflex systeem. Niet dat je nu gelijk het record van Nafi Thiam gaat breken, maar deze laag geeft je wel de nodige veerkracht, stabiliteit en demping

Of je de schoen nu wil combineren met een strak pak of liever wat meer casual voor de dag komt, de Sensorflex Amherst is een manusje van alles.

Er is zowel aan de mannen als de vrouwen gedacht, voor beide is er een collectie. Deze modellen kan je bekijken en bestellen op de site.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Power to the OSAKA people

Hockey – we moeten het eerlijk toegeven – bij Whatmatters hebben we er niet ...

Nederlands label kleedt de sterren van ARSENAL

Altijd al een profvoetballer willen zijn en dan nog bij voorkeur in de Engelse ...

Premium stenen rond je pols: ONROXX

Sierraden zijn niet onbelangrijk, nee, ook niet voor de man. Een horloge is een ...