Veerkrachtig met de Timberland Sensorfex

Wie bij Timberland, aan de illustere Amerikaanse zanger met enkele hits denkt, heeft uiteraard gelijk, maar wij gaan het hier deze keer over het schoenen- en kledingmerk hebben. Prioriteiten stellen, noemen ze het.

Sensorflex Amherst

49330-nautical-by-nature-2615-rt-flat-grade

Een tijde geleden brachten ze de Sensorflex Amherst collectie op de mark. Modellen die we wel weten te pruimen. Dat Timberland weet hoe ze na 40 jaar een kwalitatieve schoen moeten fabriceren, dat staat als een paal boven water, maar de Sensorflex Amherst modellen neigen ook nog eens naar streetwear. Je vindt in deze nieuwe collectie zowel low- als high tops, allemaal voorzien van een 3-laags Sensorflex systeem. Niet dat je nu gelijk het record van Nafi Thiam gaat breken, maar deze laag geeft je wel de nodige veerkracht, stabiliteit en demping

Of je de schoen nu wil combineren met een strak pak of liever wat meer casual voor de dag komt, de Sensorflex Amherst is een manusje van alles.

Er is zowel aan de mannen als de vrouwen gedacht, voor beide is er een collectie. Deze modellen kan je bekijken en bestellen op de site.

Tags:

  • Als creatieve copywriter, levensgenieter en papa van 3 rekels, kan ik me uitleven op Whatmatters. Gelukkig maar, anders stond ik niet in voor de gevolgen voor de mensheid.

Dit vind je misschien ook leuk

Betaalbare basics van organisch katoen

Meer en meer merken slagen de retail over en verkopen rechtstreeks aan de consument. ...

De Prints voor de zomer 2017

Aangezien we deze week zowel Karl Lagerfeld, Raf Simons als Marc Jacobs toevalligerwijs troffen ...

De gedurfde overhemden van BB CHUM

Noteer: Hemden kan je nooit genoeg hebben. Nu zijn we als het op hemden ...

Hosting door Fraai