Temptation Island…Meedoen of niet? Het antwoord van Jill!

De kogel is door de kerk. Vier start volgend jaar alvast met een nieuwe reeks van het kijkcijferkanon Temptation Island. De headhunters van Vier zijn dan ook naarstig op zoek naar de nieuwe ‘Je hebt kijken en kijken kijken’-Haroon, ‘Ik ben hier om het hartje te breken’-Jolyn, ‘Talk to the hand because the face don’t want to hear it anymore’-Gringo, ‘No kisting-No Focking’-James, ‘Het kwam niet tot een hoogtepunt’-Kenny en ‘klotewijf’-Bjorn.

Ok, we geven het toe, ook wij hebben ethische bedenkingen bij het feit overspel uitgelokt wordt en laat het duidelijk zijn dat wij overspel wel degelijk ‘not-done’ vinden, maar wij bij Whatmatters wijzen hier zeker niet met de vingers naar de vele vrijgezellen. Er zijn ondertussen afleveringen genoeg die de koppels konden herbekijken en waar ze dus heel goed konden inschatten in welke wespennest ze zouden terecht komen. En we winden er geen doekjes om en hoeven er dan ook niet om te liegen…net als 400.000 andere kijkers zitten we gewoon vol ongeduld te wachten tot het eerste koppel breekt. Het is iets van alle tijden…bij de Romeinen had je de gladiatoren, nu nemen mensen deel aan programma’s op TV. In vergelijking met vroeger ben je nu zelfs beter af. Zelden overleefde een gladiator het feeërieke decor van een arena terwijl sommige deelnemers aan een even feeëriek TV-programma kansen krijgen om hun leven om te gooien en er iets van te maken…

2016 © Guy Van Sande • Star Entertainment
2016 © Guy Van Sande • Star Entertainment

Maar is het wel een goed idee om mee te doen aan dit veelbesproken TV-programma? Is het dat allemaal waard? Denken ze er na het avontuur nog hetzelfde over als net voor ze eraan begonnen? Heeft het zijn prijs? Voor zij die twijfelen zich in te schrijven laten we geen psychologen of professoren sociologie aan het woord, neen…wij kiezen alvast voor een ex-deelneemster.
Whatmatters ging ten rade bij Jill Huygens met haar toen heel opvallende slogan “Ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil”. Maar vooral gewoon een heel toffe Kempense griet die onomwonden het avontuur is aangegaan en als vrijgezel gedaan heeft wat een vrijgezel moet doen…zich amuseren.

Hey Jill, bedankt dat we je even mogen storen. Zoals je weet is Vier op zoek naar nieuwe kandidaten voor Temptation Island. Raad je het aan om deel te nemen?
In het begin zou ik dat wel gedaan hebben maar nu denk ik  niet meer. Het programma op zich, de productie en de dagen op de exclusieve en exotische bestemming waren heel leuk. Maar alles wat je nadien naar je hoofd krijgt geslingerd is zeker geen cadeau. Je moet al sterk in je schoenen staan om hier niet gevoelig aan te zijn. Verschrikkelijk gewoon. Zelfs een half jaar na de uitzendingen kan je niet doen wat je wil. Iedereen kijkt met een vergrootglas naar je en bij elke stap die je zet, staan ze klaar je genadeloos af te straffen. Sommige bladen maken er ook een sport van om halve waarheden (als het al enige waarheid bevat mag je blij zijn) zo om te vormen dat je weer alle energie uit de kast moet halen om dingen recht te zetten, te weerleggen of op den duur zelfs gewoon te negeren.

2016 © Guy Van Sande • Star Entertainment
2016 © Guy Van Sande • Star Entertainment

Je zal interessant genoeg zijn om over te schrijven hé? Zie het als een compliment! Is het allemaal nadelig geweest of heeft het ook enige voordelen opgeleverd?
Tgoh zeker wel wat voordelen ook, gelukkig maar! Je komt op nieuwe plaatsen, ik heb veel nieuwe mensen leren kennen waarbij ik zelfs nieuwe vrienden heb gemaakt. Wat zeker ook leuk is als jonge meid en waar ik wel geniet van heb zijn enkele nieuwe kledingsponsors, zoals Mio Caro. Als ik ergens naartoe moet voor een acte de presence of een shoot kleedt zij mij. Ook tof zijn de exclusieve avondjes en feestjes waar ze je vragen om aanwezig te zijn. Dat moeten zowat de leukste voordelen zijn die ik na het avontuur heb mogen ervaren. Mijn leven is niet meer hetzelfde als vroeger en ik ben blij dat ik kansen aangeboden krijg waarvan ik vroeger alleen maar kon van dromen…maar het heeft wel zijn prijs…

2016 © Guy Van Sande • Star Entertainment
2016 © Guy Van Sande • Star Entertainment

Vooral het stukje ‘kledingsponsors’ vinden we heel interessant…Het doet ons eraan denken dat ook wij een eigen T-shirtlijn uitbrengen. Wat is uw maat? We sturen er alvast een stuk of twee op! Onze quotes als ‘Honey make Money’ en ‘One of the Boys’ lijken ons ook gewoon op uw ravissante lijf geschreven! Maar even terug naar Temptation Island…geef eens een ultieme tip aan de koppels?
Denk toch maar eens twee keer na voor je je in het avontuur stort. Bezint voor je begint! Velen voelen zich geroepen om de verleiding aan te gaan, slechts weinigen kunnen in die kunstmatig gehouden exotische, irreële sfeer het spel, want dat is het, aan.

En wat geef je nog mee aan de vrijgezellen?
Als je vrijgezel bent en aan niemand verantwoording hoeft af te leggen, doe je natuurlijk wat je wil. Maar als ik toch een tip mag geven, hou dan in het achterhoofd wat er achteraf allemaal kan gebeuren. Ginder is het allemaal heel ongedwongen en vooral heel leuk maar hier, eens de afleveringen op TV komen, bestaat de kans dat er veel (waaronder veel verzinsels) over u zal gepraat en geschreven worden.

2016 © Guy Van Sande • Star Entertainment
2016 © Guy Van Sande • Star Entertainment

Daar doen wij bij Whatmatters niet aan mee! De waarheid en niets anders dan de waarheid wordt geschreven. Wij zijn dan ook geen TV-familie, Blik of Dag Allemaal maar een magazine voor mannen en alles wat mannen boeit. En wij mogen gerust zeggen dat Jill boeit! En weet je wat er ook boeit? Haar Instagramaccount! Volgen die handel! Jill, bedankt voor het interview en zoals beloofd en als wederdienst, onze T-shirts komen al gauw uw richting uit! Succes in alles wat je doet en om het dan ook met onze woorden te zeggen…’Honey, make Money’

thumb_IMG_5562_1024  image1
Info, management & bookings: Gilles Gobin / +32(0)472 302 296 / www.jillhuygens.be / www.starentertainment.be

Kledingsponsor Jill: Mio Caro / www.miocaro.be/

You May Also Like

Cowboy & Indiaantje spelen met Irina Shayk

Irina Shayk…hoeven we ze nog voor te stellen? Neen dus…het topmodel dat haar grote ...

Nederlandse met de billen bloot rond de wereld

Je bent jong en je wilt wat! Dan kan een stevige aanhang op Instagram ...

Shelly Osselaer toont dat je het met wilskracht ver kan schoppen

Vandaag brengen we bij Whatmatters een ietwat apart verhaal. We stootten op een Facebookpost ...

Hosting door Fraai