Saturdays Surf, niet enkel voor surfers

Wat ooit begon als een merk voor surfers is ondertussen veel meer. Correct, we hebben het over Saturdays Surf. Deze New-Yorkers hebben naast heel wat leuke kledij, dan ook een eigen coffeeshop, magazine en designspulletjes. Nooit van gehoord? Zonde!


Wat deze rekels allemaal uitsteken en waar ze hun mosterd halen (nee, niet bij de Delhaize zoals wij, nvdr.) lees je hier in het artikel op Hypebeast. We zouden het zelf niet beter kunnen schrijven.
Winkels en/of shops hebben de jongens hier nog niet, maar wat niet is kan natuurlijk nog komen. Online bestellen kan wel en ook Mr. Porter heeft (een deel van) de collectie in huis.

En staar je niet blind op het surf-imago, het label heeft ondertussen net zo goed fijne hemden, pakken en zonnebrillen in het aanbod. Minimalisme troef! 
12711036_10154554054826002_1593294302927576075_o
Niet voor niets hebben deze jongens al in grote delen van de wereld een cult-imago weten te bekomen. In België kan je dus nog rustig voorlopen. Tik wat spulletjes op de kop en spread the word over dit label, of net niet natuurlijk, …
FacebookInstagram

You May Also Like

De Italiaanse flair van Maison D'Longueville

Heren, er gaat weinig boven strak in het pak. We mogen hier op Whatmatters ...

Comme des Garçons x Nike: een nieuwe collab!

De samenwerking tussen Comme des Garçons en Nike loopt al een tijdje. Terecht, want ...

Hosting door Fraai