My MLKSHK Brings all the boys to my yard

Ok, als het buiten bloedheet is en de mussen collectief van het dak vallen van de hitte, dan kan een ijsje smaken. Maar ondergetekende redacteur plaats de milkshake nog net een trapje hoger. Je eigen de pleuris zuigen om dan uiteindelijk die ijsklomp met stukken en beetjes door je keelholte te voelen glijden, heerlijk! (klinkt dit niet een beetje fout Kevin? nvdr.)

My milkshake brings all the boys to my yard

13406781_1180818938615789_8754774335269762064_n
Soit, om maar te zeggen dat ik geen Drive-inn kan voorbij rijden om een milkshake op de kop te tikken. Sinds kort kan je echter in Mechelen terecht bij de MLKSHK Bar, de eerste Milkshake Bar in België. God zij geprezen!


Nadat Bart en Jolien, de creatievelingen achter de bar eerst als Eiskreem en Noen uit de grond stampten, vonden ze nu de tijd gekomen om België te verwennen met iets unieks. Niet alleen het concept is trendsettend, ook de locatie, in één van de aubettes van de Kruidtuin in Mechelen is dat. Noen palmt overigens de andere in.
13679863_1225184020845947_8116989077799291897_o
Op basis van eigen vers gedraaid vanille-ijs en vers fruit proef je hier van de lekkerste milkshakes. Maar ook voor andere lekkernijen ben je hier aan het juiste adres. Begeef je vandaag nog naar de bar of ga eerst lunchen bij Noen, om dan naar het Scandinavische interieur van de MLKSHKBR Bar af te zakken, dan heb je echt een perfecte combinatie.
Meer informatie vind je op de site van Eiskreem of Noen. Ook de Facebook– & Instagram pagina lonen de moeite!

You May Also Like

6 cocktailbars om uit te proberen!

Dat we bij Whatmatters wel een cocktail lusten bleek vast al uit eerdere artikels. ...

Whatmatters was op de opening van Ipanema Beach Club (Versuz)! (FOTO's)

De coolste pop-up summerclub te Hasselt, in en naast de patio van de Versuz. ...

Geen zorgen meer op het Antwerpse Eilandje

We zouden willen zeggen dat we ons nooit geen zorgen bij Whatmatters, maar dan ...

Hosting door Fraai