Misfit Ray, je nieuwe vriend

Fitness trackers, smartwatches, wij kunnen alvast de tel niet meer bijhouden. Vaak lijkt het of je een mini-computer rond je pols meezeult en echt stijlvol oogt het meestal niet. Technologie allemaal goed en wel, wij bij Whatmatters zijn pro, maar je hoeft er niet bij te lopen als een echte techneut, dat is dan weer een brug te ver.
De Misfit Ray, van de Fossil Group, is echter zo sober en stijlvol, dat ze alleen hiermee al een serieus verschil weet te maken. Als het stijlvolle armbandje dan haast nog evenveel kan dan veel grotere en duurdere exemplaren, dan heb je helemaal een winner in handen.

Wat doet Ray?

Ray-Fitness-and-Sleep-Monitor
Ray telt je stappen, de verbrande calorieën en monitort je slaappatroon. Je Misfit Ray geef je ook een signaal bij een inkomende oproep of wanneer je te lang op je anus zit. Ray mag dan mannelijk klinken, je krijgt er een schoonmoeder bij. Je zal vergeefs zoeken naar een display, dat is er niet. Je draagt dan ook geen vervanger van je smartphone rond je pols.
Verwacht ook geen hardcore fitness tracker. Er is geen GPS, coach noch wordt de hartslag gemeten. Ben je dus een hardcore fitness fanaat die werkelijk alles wil weten, dan zijn er (veel) betere keuzes.
De Ray is momenteel verkrijgbaar in 2 kleuren grijs en goud en komt met een rubberen of lederen bandje. De batterij moet het normalerwijze 6 maanden uitzingen, zonder dat je deze moet opladen, wat in deze tijden al een mirakel is.
 

De moeite?

Wil je een stijlvolle (basic) tracker en lig je niet wakker van elke beweging in detail te analyseren, dan kan de Ray je vriend worden. Voor hetzelfde geld zijn er technisch betere trackers te vinden, maar die zien er meestal niet zo stijlvol uit. En het oog wil toch ook wat?
misfit_ray_01
Voor 99,99 roebeltjes haal je deze Misfit Ray bij de vrienden van Coolblue in huis.
Alles specificaties vind je op de site. Neem ook een kijkje op Facebook en Instagram.

You May Also Like

Een sleurhut op het water! The Sealander

Goed nieuws voor onze Nederlandse vrienden. Zelf zijn we geen fan van die honderden ...

Mandy Ronda: deze sexy seksuologe verwent ons wekelijks met een column!

Bij Whatmatters hechten we veel belang aan de mening van vrouwen, en al zeker ...

Vogeltip van de week: hoe versier je met succes orale seks?

Trouwe lezers van het eerste uur hebben ongetwijfeld ooit de drie grootste seksergernissen bij ...

Hosting door Fraai